Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten Porties: 4 225 gr plakjes (of dobbeltjes) (ontbijt)spek zout en peper naar smaak 1 mespuntje paprikapoeder 1 rode paprika, gehalveerd en[...]
Bron: allrecipes.nlIk heb getwijfeld over de naam van dit recept... De neiging om hem Popey-soep te noemen was namelijk erg sterk :) Maar goed ik heb het toch maar spinaziesoep[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 250 gr gedroogde bruine linzen, een nacht geweekt en uitgelekt 2 plakjes doorregen spek, in stukjes 1 eetlepel extra virgin[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 voorgebakken ciabatta, circa 250 g 1 rode paprika, zonder de zaden en gehalveerd 1 gele paprika, zonder de zaden en gehalveerd[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - olijfolie - 150 g chorizo, fijngehakt - 1 ui, gepeld en fijngehakt - 1 teen knoflook, gepeld en fijngehakt - 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: smulweb.nlSorry. Ik heb jullie gisteren aan het schrikken gemaakt, geloof ik. Van diverse kanten kreeg ik verontruste tweets, mailtjes en reacties op mijn blog.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comgegeten 5 november 500 gram broccoli, 100 gram spekblokjes, 100 gram chorizo, 1 rode paprika, 1 grote pot witte bonen, 1 blikje maïs, 1 teentje knoflook, 2 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen - olijfolie - 150 g chorizo, fijngehakt - 1 ui, gepeld en fijngehakt - 1 teen knoflook, gepeld en fijngehakt - 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 el verse peterselie (zakje 30 g) 6 trostomaten 3 tenen knoflook 2 iets kruimige aardappelen 6 el olijfolie 1 liter kippenbouillon (2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 g spliterwten 300 g schouderkarbonade 100 g magere spekblokjes 2/3 eetlepel zout peper 1/2 laurierblaadje 1 kruimig kokende aardappel 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ pak spliterwten ((a 500 g), afgespoeld) 4 runderbouillontabletten 200 g winterpeen (in plakjes) 1 ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlGisteren was het een gezellige en geslaagde dag op de Mercado in Hendrik-Ido-Ambacht! Er was een nieuwe deelneemster, een Spaanse die zich Maestra Cortadora[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlTijdens de Iglo workshop een tijd geleden, heb ik deze heerlijke spinaziesoep gemaakt. Ik had nooit eerder spinaziesoep gegeten, maar het is erg lekker![...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlHet Spanje avontuur is voorlopig voorbij. Don Caramello is na 9 weken ook defnitief terug. Alles gaat zijn gewone gangetje. En er is tijd om terug te bloggen.[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beHet weer is toch eigenlijk on-Nederlands. Het blijft maar zomer. En in de zomer eet je salades. Met zoveel zomerse dagen achtereen raakt de inspiratie[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl