Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Eureka! Of moet ik zeggen… *zoekt eventjes op wat ‘eureka’ is in het Chinees* Oké, neen, ik moet echt wel ‘eureka’ zeggen. Dus.[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beJeanne`s Groentesoep Groentesoep is altijd lekker. En iedereen heeft wel een favoriet reept ervan De lekkerste vind ik toch mijn eigen brouwsel.... Gemaakt op[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 1 potje krachtbouillon (rundvlees (350 ml)) 150 g penne (pasta, zak 500 g) ½ zak spruitjes ((a 500 g), schooongemaakt) 1 duobakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eetlepels olijfolie 1 grote ui (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 1 zak spruitjes (panklaar, 350 g) 1 eetlepel gedroogde tijm 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g wienerschnitzel (in reepjes) 2 zakken spruitjes (a 350 g) 50 g boter 2 zakken kleine krieltjes (a 450 g) 5 el sinaasappel-[...]
Bron: ah.nlEen onverwacht en opvallend zoete en milde smaak hebben ze, de paarse spruiten. Als je ze kookt blijft er van de kleur niet zoveel over; een goede reden om[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlSpruitjes? Jawel, spruitjes! Daarmee maak je een salade die qua smaak doet denken aan koolsalade, maar die spruitjes zijn zo frivool en springerig dun, dat je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMet temperaturen rond het vriespunt kan ik echt uitkijken naar een warme kom soep. Vooral van die lekkere dikke en romige soepen, zoals een volle pompoensoep[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlJeanne`s Groentesoep Groentesoep is altijd lekker. En iedereen heeft wel een favoriet reept ervan De lekkerste vind ik toch mijn eigen brouwsel.... Gemaakt op[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlEen onverwacht en opvallend zoete en milde smaak hebben ze, de paarse spruiten. Als je ze kookt blijft er van de kleur niet zoveel over; een goede reden om[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlAfgelopen zondag hebben we de eerste aardappelen gerooid, de soorten waar het loof van afgestorven was zijn eruit. Er staat nu nog één soort waar het loof nog[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlChampignons....ik heb er eerlijk gezegd helemaal niks mee. Van kinds af aan heb ik ze niet lekker gevonden, soort onkauwbaar karton vond ik het altijd. Ik[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlVandaag heerst de maan nog steeds in het teken waterteken Vissen. We blijven dus voorzichtig met het eten van koolhydraten. Dat is zwaar brood, snoep, cake,[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlvoor 4 personen -800 g varkensschouder (in stukken gesneden) -2 schenkels -4 wortelen -250 g spruitjes -3 meiknolletjes of (boterraapjes) -2 preien -1/2[...]
Bron: smulweb.nlEindelijk was er gisteren weer een pakketje van De Kievit . Deze week werden we qua groenten verblijd met broccoli, raapsteel, biet, spruitjes, avocado en een[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com