Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
2 tenen knoflook, geperst, 2 el olijfolie, 250 gram broccoli (kleine roosjes), 2 blikken gepelde tomaten (a 400 g), 4 tl vegetarisch bouillonpoeder, 150 g[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen verrassende smaak, niet zoet, niet hartig. Wel erg lekker (bijvoorbeeld op het Marokkaanse zaadbrood). Je kunt het ook als vulling voor filo- of[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comwarm weer, een salade was weer ideaal, vooral zo'n makkelijk te maken lauwwarme salade 1 blikje kidneybonen (400 gr.), 2 tomaten, 3 el olie, 1,5 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heerlijke lauwwarme verrassing op 1 juli 200 gram kipfilet in reepjes, 2 el olie, 5 dl kippenbouillon, 4 el korianderblaadjes (of wat minder pasta), 1-2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 2 juli 1 ui, 3 eetlepels olijfolie, 500 gram broccoli, 1,5 groentebouillontablet, 200 ml slagroom, 1 bakje zalmsnippers (200 g) Ui pellen en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 13 augustus 300 gram pasta, 300 gram kerstomaatjes (gehalveerd), 1 kleine courgette in stukjes, 3 lente-uitjes in ringen, 3-4 el basilicum, 350[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe groente ziet er heel fraai uit, de smaak houdt het midden tussen broccoli en bloemkool. gegeten op 13 september
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 september 50 gram boter, 2 grote uien in ringen, 2 tl bloem, 1 l groentebouillon, 4 el droge witte wijn of 2 el droge sherry, 1 stokbrood, 150 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com750 gram rijpe tomaten, 1 grote ui, 175 gram belegen komijnekaas (stukje), 2 el olie, 1 teentje knoflook, 2 tl kerrie, 2 kruidenbouillon-tabletten, blikje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 5 mei 4 stukken visfilet, boter, olie, 2 grote uien, gesnipperd, 1 teentje knoflook, 1,5 tl kerrie, 1,5 el peterselie, 1,5 el bladselderij, handje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe vriendin van onze oudste zoon is vegetariër, dus eten wij tegenwoordig ook vaker vegetarisch. Ik vind het heerlijk. We gaan vaker vegetarisch eten, ik wil[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram kipfilet in reepjes, 4 el olijfolie, 0,5 komkommer, 1 bakje koriander (fijngesneden,15 gram), 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, 1 avocado, 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram couscous, 600 gram sperziebonen, 2 el balsamico-azijn, 4 el olfijolie, 2 tl honing, 2 tl mosterd, 75 gram rucola, 4 zongedroogde tomaten in reepjes,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit Frankrijk hadden we een blikje met geconfijte eendenmaagjes meegenomen en die hebben we eerste kerstdag als voorgerecht gebruikt op een gemengde salade[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 ui, 6 el olie, 1 el kerrie, 250 gr. pandanrijst, 3 tl bouillonpoeder, 350 gr. kipfilet, 250 gr. aardbeien, 1 bosui, 3 el citroensap, 2 tl honing, 2,5 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZonder foto, maar wel lekker en ongelooflijk snel klaar. Uit de GoodFood van oktober 2006. Voor 2 personen: 1 blik tomatenblokjes, 100 gram chorizo (stuk), 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 witvisfilets, 8 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes ham, 4 plakjes kaas Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten ontdooien. Vis bestrooien met peper.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 10 april 50 gr. boter, 1 ui, 1 teentje knoflook, gemberpoeder, 2 stengels bleekselderij, 1 kleine courgette, 1 el milde kerrie, 1 el bloem, 1,25 l.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com