Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 78 recepten
Ingrediënten Porties : 6 30 gr boter 1 grote ui, fijngesneden 4 teentjes knoflook, fijngesneden 2 grote aardappelen, geschild en in blokjes 2 wortels,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen Runderbouillon (zelfgetrokken of van blokjes), gerookt en gekookt spek (mager), Poolse vette worst, zuurkool, aardappelen (vastkokend),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bloemkool 1 grote ui 300 gr (winter-) wortel 300 gr dunne prei 3 bosuitjes 1 rode peper 1 pakje tomatenblokjes, plm 400 gr 500 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1.3 kilo tomaten, geschild, ontpit en in blokjes gesneden 140 gram fijngesneden wortelen 130 gram fijngesnipperde ui 420 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 15 gram boter 40 gram gesnipperde ui 1 teen knoflook, gesneden 1/2 theelepel mierikswortel 680 gram rundergehakt 2 blikken (van[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 een flinke klont boter 1 teentje knoflook, gekneusd 1/2 afgestreken theelepel gemalen nootmuskaat 1/2 afgestreken theelepel vers[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 gr. sukadelappen (of ander soepvlees) 250 gr. spekjes 2 uien 1 paprika 1 winterpeen 2 teentjes knoflook 2 grote aardappelen 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Olie, zout 4 theelepels paprikapoeder 4 theelepels gemalen komijnzaad Een grote ui Een paar tenen knoflook Bouillonblokjes voor 1 liter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg visfilet (kabeljauw, koolvis, tarbot), 500 g gepelde reuzengarnalen, 1 ui, 150 g wortelen, 3 tomaten, 3 takjes groene selder, 1 kleine[...]
Bron: smulweb.nlGarnalensoep Ingredienten voor 4 personen: 1 kg ongepelde hollandse garnalen 75 gr tomatenpuree 1 wortel 1 ui 3 teentjes knoflook 40 cl droge, witte wijn 8 cl[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 900 ml visbouillon 1 laurierblaadje 1 takje peterselie 1 takje verse tijm 2 stengels bleekselderij, in dunne schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlHet is weer herfst. De tijd voor lekkere stevige verwarmende soep! Deze linzensoep is een echte herfstsoep, vol van smaak en vullend. Je kunt de dikte[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frvoor 6 personen 7 tomaten 3 grote aardappels 3 tenen knoflook 1 grote ui chilipoeder (optioneel) zout peper komijnzaad roomboter 2 winterwortels (niet te[...]
Bron: smulweb.nl