Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Salade van doperwten, rode paprika, blokjes geitenkaas met koriander. Dressing: 1 el olijfolie, 1 el azijn. Tonijnsaus: klein uitje gesnipperd, 2 blikjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comErg lekker, de dressing versterkt de smaa k van de makreel en an dersom. 1 makreel (ca. 350 g) , 4 sjalotten, gesnipperd, 4 el balsamico-azijn, 1 1/2 el grove[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram aardappelen (bijna gaar), 1 ui (gesnipperd), 1,5 tl kerrie, 1/2 courgette (in kleine blokjes), 100 gram diepvries doperwten (ontdooid), 8 plakjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijke vegetarische soep, recept van Delia Smith 4 preien, 50 gram boter, 1 gesnipperde i, 2 aardappels in blokjes, 1 l groentebouillon, 1/4 l melk,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram kipfilet in reepjes, 4 el olijfolie, 0,5 komkommer, 1 bakje koriander (fijngesneden,15 gram), 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, 1 avocado, 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram couscous, 600 gram sperziebonen, 2 el balsamico-azijn, 4 el olfijolie, 2 tl honing, 2 tl mosterd, 75 gram rucola, 4 zongedroogde tomaten in reepjes,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit Frankrijk hadden we een blikje met geconfijte eendenmaagjes meegenomen en die hebben we eerste kerstdag als voorgerecht gebruikt op een gemengde salade[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comlekker bijgerechtje: 1 blikje maïs (uitgelekt), 1 granny smith (in blokjes), 1 sjalot (fijn gesnipperd), 1 el peterselie (gehakt), 3 el extra vergine[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAan het eind van de winter toch nog maar een keertje bruine bonensoep gemaakt, geen zware variant, maar deze met lekker veel groente erin en door het gebruik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com800 g aardappels vastkokend, geschild, 300 g broccoli, in roosjes, 1 gerookte makreel 4 el olijfolie, 2 rode paprika's, in brede repen 2 el witte wijnazijn[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZonder foto, maar wel lekker en ongelooflijk snel klaar. Uit de GoodFood van oktober 2006. Voor 2 personen: 1 blik tomatenblokjes, 100 gram chorizo (stuk), 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 29 december. Omdat ik de enige was die deze week moest werken had P het eten gemaakt. Een lekkere vegetarische soep die wel wat pittigs kon[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 witvisfilets, 8 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes ham, 4 plakjes kaas Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten ontdooien. Vis bestrooien met peper.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 9 januari. Alweer vergeten foto's te maken! dus maar op internet gezocht naar plaatjes die leken op wat wij gegeten hebben. De soep was smakelijk,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen verrassende smaak, niet zoet, niet hartig. Wel erg lekker (bijvoorbeeld op het Marokkaanse zaadbrood). Je kunt het ook als vulling voor filo- of[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com