Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
voor 4 personen 2 stuks verse kropsla 3 uien 1 teentje look 200 g kippengehakt 100 g gerookt spek (dikke sneetjes) 60 g Parmezaanse kaas (blokje) 100 g zachte[...]
Bron: smulweb.nlOnderstaand recept is niet zoutloos, maar bevat aanzienlijk minder zout dan soep uit een blik of pakje. Dit recept schreef ik voor een tijdschrift, en het[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen 1 rode ui, in stukjes 2 knoflookteentjes, in stukjes 60 gr. boter 3 el. bloem 750 ml. warme kippenbouillon 400 gr. bloemkoolroosjes mespunt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 stuks verse kropsla 3 uien 1 teentje look 200 g kippengehakt 100 g gerookt spek (dikke sneetjes) 60 g Parmezaanse kaas (blokje) 100 g zachte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de bladerdeeglolly 1 rol vers bladerdeeg 50 gr. roomkaas 100 gr. geraspte kaas 100 gram ham 1 ei pistachenoten, gepeld en gehakt Snufje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen . 250 gr. stevige grote uien . 20 gr. boter . 1 el. olijfolie, traditioneel . 2 tabletten runderbouillon . 3-4 grote sneden stokbrood, schuin[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Aspergeroom: 500 gram witte asperges schepje suiker 200 ml kookroom 1 klein sjalotje 1 eetlepel boter 50 gram veldsla of spinazieblaadjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de bladerdeeglolly 1 rol vers bladerdeeg 50 gr. roomkaas 100 gr. geraspte kaas 100 gram ham 1 ei pistachenoten, gepeld en gehakt Snufje[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijke zachte soep, lekker met de gepureerde blauwe kaas en karnemelk. Ik heb Danish blue gebruikt, maar je kan natuurlijk ook een andere blauwe kaas[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 2 plakjes gerookt spek, fijngehakt 1 ui, versnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt 1/4 theelepel vers geraspte nootmuskaat 1/8[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. paneermeel 25 g boter 2 eetl. bloem 2 1/2 dl warme halfvolle melk versgeraspte nootmuskaat naar smaak 4 eieren,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen . 250 gr. stevige grote uien . 20 gr. boter . 1 el. olijfolie, traditioneel . 2 tabletten runderbouillon . 3-4 grote sneden stokbrood, schuin[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor de pannenkoeken: 6 volle eetlepels bloem; 300 ml. melk; 2 eieren; 1 eetlepel gesmolten boter (of olie); 1 mespunt zout; 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlMmm, als kind was dit één van de gerechten die ik wist te maken, en nog lekker was ook! Echter wijkt die versie wel iets van deze af... Daar zat minimaal één[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlvoor 6 personen 1 pond asperges 1 1/2 l kippenbouillon (blokjes) 1 kuipje smeerkaas 2 gesnipperde sjalotjes 2 tenen knoflook, fijngehakt 1 dun plakje gember,[...]
Bron: smulweb.nlOw, ow... Als ik niet weet wat ik moet maken voor het avondeten, of als ik weet dat het een drukke week word (zodat ik lekker veel overhoud voor de dag erna of[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlErwtensoep ( ook wel Snert genoemd), is een dikke soep, gemaakt van spliterwten. Andere landen, zoals Engeland en Duitsland, kennen ook erwtensoep, maar het[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl