Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 172 recepten
Ingrediënten Porties : 4 3 grote uien, in dunne ringen gesneden 750 ml runderbouillon 100 ml rode wijn 4 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas 4 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 plakjes gerookt spek, fijngehakt 1 ui, versnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt 1/4 theelepel vers geraspte nootmuskaat 1/8[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 voor de vinaigrette: 1 eetlepel rode wijnazijn 1 eetlepel balsamico 1 eetlepel olijfolie 1 theelepel Franse mosterd 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 g rigatoni 1 grote rode paprika, zaadlijst verwijderd en gehalveerd 125 g tomaten, in partjes gesneden 1 aubergine,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 el olijfolie 3 teentjes knoflook, fijngeperst 2 uien, fijngehakt 4 stengels bleekselderij, gesneden 5 wortels, in stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 16 1 krokante baguette, in dikke sneetjes 1/2 rode ui, zeer fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt of fijngeperst 75 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 40 gram boter Flinke scheut olijfolie 3 of 4 grote uien 1 blokje tuinkruiden(boullion of iets) 2 eetlepels curcuma 1 flinke theelepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 170 gr artisjokhart uit blik, uitgelekt en in stukjes 80 gr geraspte pecorino of Grana Padano kaas 1 kleine rode ui,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen . 250 gr. stevige grote uien . 20 gr. boter . 1 el. olijfolie, traditioneel . 2 tabletten runderbouillon . 3-4 grote sneden stokbrood, schuin[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 fijne chorizoworst (ongeveer 250 gram, in dobbelsteentjes) - 2 rode uien in ringen - 350 gram passata of tomato frito (Heinz) - 1 blik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 50 gr boter 750 gr uien,Ui in dunne ringen gesneden 2 tenen knoflook 45 gr bloem 2 liter runder-of kippenbouillon 250 ml droge witte of rode[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 1 grote courgette 1 rode ui ½ rode peper 2 teentjes knoflook. 1 tl Provençaalse kruiden 100-120 gram (liefst kruimige) aardappels (geschild)[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlAls boerenkool ontkiemd of doorschiet, hebben ze van die schattige kleine zachte blaadjes. Wist je dat je deze heel goed rauw in een salade kan eten?! Ik was[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlvoor 3 personen 75 gram geraspte Parmezaanse kaas 250 gram rundergehakt 3 eetl. Olijfolie 100 gram magere gerookte spekblokjes 2 teentjes knoflook, gehakt 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 900 ml visbouillon 1 laurierblaadje 1 takje peterselie 1 takje verse tijm 2 stengels bleekselderij, in dunne schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlDe meteorologische lente is in het land en daar hoort een seizoensgebonden bordje bij. Dit is er zo eentje. Hier word je meteen vrolijk van. Lekker, kleurrijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 6 extra vergine olijfolie, zoveel als nodig 1 knoflookteen, geschild en heel gelaten 2 wortels, geschild en dun gesneden 4 nieuwe[...]
Bron: allrecipes.nl