Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 900 ml visbouillon 1 laurierblaadje 1 takje peterselie 1 takje verse tijm 2 stengels bleekselderij, in dunne schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen - 450 gram verse spinazie. - 3 sjalotten, - 4 teentjes knoflook, - 200 gram gerookte zalm, - 150 gram Noorse garnalen, - 200 ml. slagroom, - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gram verse spinazie. - 3 sjalotten, - 4 teentjes knoflook, - 200 gram gerookte zalm, - 150 gram Noorse garnalen, - 200 ml. kookroom, - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1/2 ltr gezeefde tomaten - 100 gr sjalotjes - 1 teentje knoflook - 1 bakje à 200 gr gekookte gamba`s met schil - 1 steranijs - 1/4 ltr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 snackkomkommer ½ sjalot 10 g boter ½ tuinkruidenbouillontablet 1 takje dille 1 eetlepel zure room oudewijvenkoek zout en peper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotten (gesnipperd) 2 eetlepels boter 1 pakje slagroom (200 ml) 100 ml witte wijn 400 ml visbouillon (van tablet) 300 g tuinerwten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 gram geroosterde hazelnoten 1/2 rode kool, gewassen in stukken gesneden. 3 stengels bleekselderij, gewassen en in stukken. 1 appel, granny[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nl. Ingrediënten: 200 gr Hollandse garnalen 500 gr witte asperges 750 ml (zelf getrokken) kippenbouillon 15 gr boter nootmuskaat 125 ml slagroom 1 sjalot,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAardappelsalade met Dille, Witte Wijn en Groene Appels Van Aardappelsalade heb je vele recepten De aardappelsalade van Dirk maak ik vrij veel Maar deze van[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDavid Lebovitz is een Amerikaan in Parijs. Hij was chefkok-patissier in vooraanstaande restaurants in Californië en nu is hij kookboekenschrijver in Parijs. In[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr witte champignons (schoongemaakt en fijngesneden) 1 L kippenbouillon 250 gr kastanjechampignons (schoongemaakt en in plakjes) 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 el olijfolie 2 sjalotjes (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 6 el grove mosterd 2 el Provencaalse kruiden (gedroogd) 2 el bloem[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 el. olijfolie * 2 sjalotten, fijngesneden * 3 venkelknollen, in stukjes * 2 steranijs * 1 dl. droge witte wijn * 1 ltr. vis- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 el olijfolie 2 sjalotjes (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 6 el grove mosterd 2 el Provencaalse kruiden (gedroogd) 2 el bloem[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 el. olijfolie * 2 sjalotten, fijngesneden * 3 venkelknollen, in stukjes * 2 steranijs * 1 dl. droge witte wijn * 1 ltr. vis- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -400 g gefileerde zeeduivel in blokjes -sap 1 citroen en 1 th lepel citroenrasp -100 g sjalotten (fijn gesnipperd) -2 teentjes look[...]
Bron: smulweb.nl