Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen 1 truffel uit een potje(10 g) 3 parelhoenfilets 15 cl port 20 cl room Zout en peper Bereidingswijze Vang het truffelvocht op. Snijd de truffel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 eetlepels olijfolie 1 flinke ui 6 grote vleestomaten + 3 roma tomaten 1 zakje soepgroenten 3 gedroogde tomaten 2 eetlepels tomatenpuree 1[...]
Bron: smulweb.nl1 eetlepel vloeibare honing 1 dl rode port 3 verse vijgen 3 ciabattinas (voorgebakken) 1 zakje rucolasla (30 g) 200 g stilton (kaas), in plakjes (versgemalen)[...]
Bron: smulweb.nlLicht en gezond eenpersoonsmaaltje. 1 kipfilet 6 plakjes ontbijtspek 1 kropje little gem sla 1 tomaat 1 stukje komkommer mosterd limoensap port honing[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHoe wonderlijk kan het lopen met het plaatsen van een recept. Met een vertraging van precies één maand post ik vandaag dit recept van deze heerlijke koude[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comPompoensoep: de herfst in een kom! In de zomer eet je rijpe zoete aardbeien, sappige kersen en zon gestoofde tomaten. Dorst les je met een schijf verfrissende[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 8 sneetjes stokbrood 8 ansjovisfilets ((op olie), uitgelekt) 175 g port salut ((kaas), in 8 plakjes) 1 rode peper ((chilipeper), in dunne[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel vloeibare honing 1 dl rode port 3 verse vijgen 3 ciabattina's (voorgebakken) 1 zakje rucolasla (30 g) 200 g stilton (kaas) (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 galiameloen 150 ml witte port (of zoete witte wijn) 2 eetlepels witte basterdsuiker 1 sinaasappel (geperst) 1 citroen (geperst) 4 takjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 perziken 2 limoenen (schoongeboend) 1 bakje verse munt (15 g) 200 ml witte port (fles 0.75 liter) 4 el crème fraîche (bekertje 125 ml)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 7½ g tijm (bakje à 15 g) 7½ g rozemarijn (bakje à 15 g) 250 ml rode port 492 g carpaccio (pakje à 123 g) 200 g[...]
Bron: ah.nlPompoensoep: de herfst in een kom! In de zomer eet je rijpe zoete aardbeien, sappige kersen en zon gestoofde tomaten. Dorst les je met een schijf verfrissende[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBeetje rare timing, maar ik kwam deze foto nog tegen. Het is de salade die we met kerst als voorgerecht aten. De salade is heel goed voor te bereiden. Dat[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl