Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
Traditionele erwtensoep. Gepureerd. Lekker zacht zalfje. Heerlijk met ambachtelijke slagers rookworst en/of roggebrood met katenspek. Maar ook zonder[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUitje fruiten, knoflook erbij. Bietjes in de oven roosteren, koken in pan of gekookte bietjes kopen. Bietjes in stukken snijden. In de pan erbij doen. Beetje[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlMakreel schoonmaken. Check op kleine graatjes. Voel goed met je vingers en pluk de makreel uit elkaar. Snij een handje vol dadels in kleine stukjes. Vermeng de[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlZongedroogde tomaatjes maken. Zie voor recept hier . Courgette spaghetti maken. Bijvoorbeeld met de spiraalsnijder van Gefu, te koop bij Bol.com .[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl1/2 watermeloen, 1 blik tomaatjes, 1 pakje passata di pommodori, 1 à 2 stengels bleekselderij. 1 ui & 2 tenen knoflook. Scheutje rode wijnazijn. Alle[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlPasta koken. Courgette. Pesto. Zongedroogde tomaatjes. Parmezaanse kaas. Pijnboompitjes. Heerlijk als salade. Ook warm natuurlijk lekker!
Bron: vrijgevig.blogspot.nlSperziebonen over? Maak een lekkere salade. Sperziebonen, mosterd, citroensap &olijfolie. Lekker met een hardgekookt eitje. Simpel uit te breiden met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlKikkererwten. Avocado. Feta. Platte peterselie & koriander. Citroensap & olijfolie.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlLente-uitjes. Steeltjes van koriander. Knoflook. Blokjes tomaten (blik), gegrilde paprika (pot), bouillon. Yoghurt, jalapeñopepers, munt met staafmixer tot een[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUitje, knoflook, verse gember & garam masala kruiden. Linzen en heet water toevoegen, Zorg dat de linzen onder water staan en doe ongeveer om de 10 minuten[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBloemkool in stukjes, beetje kokosolie erover en 20 tot 30 minuten goudbruin roosteren in de oven. Uitje fruiten, Thaise rode curry, groentebouillon, kokosmelk[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlCourgette in julienne slierten. Olijfolie & citroensap. Peper & zout. Bacon crispy. Geitenkaas. Munt & peterselie. Ook lekker met pijnboompitjes.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlGesnipperd uitje. Kikkererwten. Linzen. Tonijn. Citroensap & azijn. Peper & zout. Koriander & Peterselie.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlEen heerlijke soep van wortel, ui, zoete aardappel, sinaasappelsap, gember & tijm!
Bron: vrijgevig.blogspot.nlVoor 4 personen: Viskoekjes: 1 ui, 1 knoflookteen, 200 gram witvis (lekker kabeljauw bijvoorbeeld), 200 gram zalmfilet, 5 eetlepels kokosmeel, 1 ei, verse[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlAvocado, yoghurt, kippenbouillon, citroensap, peper & zout. Garnaaltjes met beetje knoflook kort bakken en als topping op de soep.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlKnoflook & ui. Rode peper, komijn, gember, koriander & kaneel. Wortels, eventueel verschillende kleuren. Bouillon erbij. Met staafmixer pureren.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUitje, knoflook, wortel & bleekselderij smoren in pan met olijfolie. Kikkererwten toevoegen. Bouillon erbij. Komijn, koriander & karwijzaad. Circa 20[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlAubergine circa 45 minuten in oven roosteren, in ovenschaal met olijfolie & paar gaatjes erin gerikt. Haal vruchtvlees er dan uit. Snij zongedroogde[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl