Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 155 recepten
Ingrediënten Porties : 12 1 theelepel plantaardige olie 650 gram kipfilets, in stukjes gesneden 2 liter water 1 blokje kippenbouillon 1 teen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Garnalenbouillon 25 g gedroogde garnalen (oedang kering of ebbie) een stuk verse gember van 2,5 cm, in schijfjes gesneden 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el olijfolie 2 uien, fijngehakt 2 fijngesneden teentjes knoflook 1 tl versgeraspte gember 1,5 liter water 200 gr rode linzen 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels rijstazijn 2 eetlepels sesamolie 1 eetlepel verse gember, geraspt 1 eetlepel wortel, geraspt 1 theelepel limoensap 1[...]
Bron: allrecipes.nlUitje, knoflook, verse gember & garam masala kruiden. Linzen en heet water toevoegen, Zorg dat de linzen onder water staan en doe ongeveer om de 10 minuten[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 6 grote champignons 1/3 courgette gemiddelde ajuin (ui) 3 teentjes knoflook 1 blokje vleesbouillon witte en zwarte peper[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 l. kippenbouillon van blokjes 1 cm verse gember,fijn gesneden geraspte schil van 1 sinaasappel 2 avocado`s,uitgehold en in blokjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlKnoflook & ui. Rode peper, komijn, gember, koriander & kaneel. Wortels, eventueel verschillende kleuren. Bouillon erbij. Met staafmixer pureren.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gram Kabeljouwfilet. 2 lenteuitjes 3 teentjes knoflook stukje gember 1 spaans pepertje 2 eetlepels Vissaus 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 pond asperges 1 1/2 l kippenbouillon (blokjes) 1 kuipje smeerkaas 2 gesnipperde sjalotjes 2 tenen knoflook, fijngehakt 1 dun plakje gember,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 pakje gedroogd kombuzeewier, circa 25 g 1 el sake, Chinese rijstwijn of droge sherry 2 tl fijne suiker ½ tl fijngeraspte verse[...]
Bron: allrecipes.nl