Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
voor 2 personen -1 beker linzen -5 bekers water -Stuk (runder of lams)schenkel -Grote winterpeen in blokjes -Een pastinaak in blokjes -Een witte wortel in[...]
Bron: smulweb.nlEen kort filmpje waarin ik laat zien hoe je snel en eenvoudig een heerlijke pompoensoep kunt maken. Met lokale en gezonde producten als venkel, knolselderij,...
Ingrediënten Porties : 4 plukje saffraandraden 2 tl extra vergine olijfolie 50 g mager gerookt spek, zonder vet en fijngesneden 85 g glazige aardappels,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 30 personen 1,5 kg spliterwten, 1 knolselderij, 3 winterwortels, 6 aardappels, 1 pastinaak, 2 stengels prei. 1 grote schenkel. 1 stevig doorregen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 7 personen - 500 gram spliterwten - 150 gram rookspek in stukjes - oer-hammetje/hamschijf - zout - 2 laurierblaadjes - peper - 2 middelgrote preien - 2[...]
Bron: smulweb.nlIn de herfstgroenten (bieten, pastinaak, etc.) proef je nu sterke, aardse smaken. Ik houd er wel van :) Gek is dat, hoe je smaakpalet verandert met de[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlGranaatappelpitjes geven een heerlijke frisse en lichtzoete tint aan je salade. Samen met de citroenzest, geitenyoghurt en mascarpone een fijne tegenhanger[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlWe hadden nog een aantal aardperen of topinamboeren (wat jij wil, dat tweede klinkt zo mooi) in de koelkast liggen. Ik heb lang getwijfeld wat ik hiermee wilde[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIk werkte al eerder recepten uit voor de VLAM en deed dat telkens met veel plezier en overgave. Herbekijk deze pareltjes maar even. Geen eigen stoef, hoor,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLaatst kocht ik boterraapjes op de biomarkt in Emmen. Ik had ze nog nooit eerder gehad, ik had er zelfs nog nooit eerder van gehoord, maar deze goudgele[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlGisteren was het een gezellige en geslaagde dag op de Mercado in Hendrik-Ido-Ambacht! Er was een nieuwe deelneemster, een Spaanse die zich Maestra Cortadora[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlDit recept is gebaseerd op een salade die ik een maandje geleden at bij Restaurant As . Dat wil zeggen, het is wat ik daarvan de volgende dag wist te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlAlweer een poos geleden was ik met een vriendin naar een lezing. Het ging over opruimen, ordenen, structureren...zowel figuurlijk als letterlijk. Op gegeven[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlSmaak opbouwen. Daar draait het altijd om bij soep. Zoals mijn opa vroeger zei "Es kommen Gäste. Gib Wasser zur Suppe", zo werkt het natuurlijk niet! In soep[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVandaag in de serie #kerst15 een luxe voorgerecht en nee, dit moet je niet voor een grote groep maken, want er zit best wat werk in. Het gerecht bestaat uit 3[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl