Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 79 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 eetlepel boter 1 ui, fijngesneden 3 teentjes knoflook, fijngesneden 250 gr rundergehakt 175 gr tomatenpuree 1 liter tomatensap[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 500 gr zuurkool (liefst vers uit het vat, fijn gesneden en uitgelekt, houd ca 100 gr apart voor garnering) 25 gr boter 1 ui (in stukjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gram verse spinazie. - 3 sjalotten, - 4 teentjes knoflook, - 200 gram gerookte zalm, - 150 gram Noorse garnalen, - 200 ml. kookroom, - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gram verse spinazie. - 3 sjalotten, - 4 teentjes knoflook, - 200 gram gerookte zalm, - 150 gram Noorse garnalen, - 200 ml. slagroom, - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 g tuinbonen [uit de diepvries] 150 g feta 1 bos uitje, in dunne ringetjes 2 eetl. fijn gesneden dille of munt [ als je munt gebruikt zie[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 900 g kleine nieuwe aardappels, geschrapt 2 el droge witte vermout of droge witte wijn scheutje wittewijnazijn, of naar wens 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 eetlepel boter 1 ui (in plakjes) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 4 gram champignons (in plakjes) 1 eetlepel bloem 1/4 kop melk 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl- 1,5 liter bouillon van rundvleesblokjes - 2 afgestreken EL gedroogde of 2 volle EL verse peterselie - 1 afgestreken EL Italiaanse kruiden - 8 kleine of 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gr zuurkool (liefst vers uit het vat, fijn gesneden en uitgelekt, houd ca 100 gr apart voor garnering) 25 gr boter 1 ui (in stukjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. plantaardige olie 1 ui, kleingesneden 1 teen knoflook, fijngesneden 8 dl kippenbouillon, ontvet 550 g wortelen, geschild[...]
Bron: allrecipes.nlDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 2 pakjes gerookte zalmfilet (a 100 g) 2 hartkomkommers (in dunne plakjes) 2 tl 4-seizoenen peper (zakje 40 g) 1 sjalot (fijngesnipperd) 2 el[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Ca. 300 gram rosbief (vlees, aan een stuk), 2 theelepels Dijonmosterd, mespuntje knoflookpoeder, peper, zout, 3 eetlepels olijfolie, 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl- 1,5 liter bouillon van rundvleesblokjes - 2 afgestreken EL gedroogde of 2 volle EL verse peterselie - 1 afgestreken EL Italiaanse kruiden - 8 kleine of 6[...]
Bron: smulweb.nl