Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 229 recepten
(Alle hoeveelheden is naar eigen keuze) 10 Eieren 1 Eetlepel Mayonaise 1 Eetlepel Ketchup 1 Theelepel Mosterd Paprika Poeder Peterselie Bereidingswijze 1.[...]
Bron: smulweb.nlVOOR LOEMPIA VELLEN: 200 g bloem 50 g maïzena 1 ei 1 mespunt zout 400 ml water olie om in te bakken BEREIDING VAN LOEMPIA VELLEN: 1. Zeef de bloem en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 kilo witte asperges, - 1.5 liter kookvocht van de schillen, - 50 gram boter, - 50 gram bloem, - 1 bekertje room, - 4 eieren (hardgekookt)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kommen Basisnoedelsoep , met of zonder geblancheerde groente 2 eetl. bakolie 2 eieren 1 tomaat, in plakjes gesneden zout Bereidingswijze Als[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Meel, 2 eieren, garnalen of witvis, handjevol diepvries doperwten of spercie boontjes, vissaus, fijn gesneden pepertjes, zout Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 liter vis- of kippenbouillon (van blokjes) 1 stengel sereh (citroengras), gekneusd 2 cm verse gemberwortel, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 40 gram boter, 100 gram paddestoelen in plakjes gesneden, 50 gram room, 300 gram aardappelen in blokjes gesneden, 4 eieren, 1 ltr[...]
Bron: smulweb.nlMmm, als kind was dit één van de gerechten die ik wist te maken, en nog lekker was ook! Echter wijkt die versie wel iets van deze af... Daar zat minimaal één[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlPeper zout aromat worcestershiresaus 2 blikjes zalm 4 flinke eetl. mayonaise 5 eetl. yoghurt 4 flinke eetl. ketchup 3 hardgekookte eieren 6 blaadjes gelatine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 6-10 tenen knoflook * 1 Ui * 75 gr. spekblokjes * Flinke scheut room (slagroom/of kookroom) * 4 el. Olie * 1 Laurierblaadje * 1 Bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlEieren (1 ei = 2 gevulde eieren) Roomboter (Per eigeel eenzelfde hoeveelheid boter) Peper, zout Maggie (Per 5 eieren gebruik ik ongeveer een eetlepel)[...]
Bron: smulweb.nl