Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 40 gram boter, 100 gram paddestoelen in plakjes gesneden, 50 gram room, 300 gram aardappelen in blokjes gesneden, 4 eieren, 1 ltr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400gr;goedgeboende aardappelen:1 bouillonblokje of 1/2 tablet:4 eetlepels citroensap:1 kleine zeer fijngesnipperde of geraspte ui:3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een basis aardappelsalade binnen een handomdraai gemaakt en lekker! 1 kg aardappelen, in schil gekookt en erna in dikke plakken gesneden 3 e[...]
Bron: smulweb.nlWij zijn hier erg verwend met een aantal bijzonder goede en bevlogen slagers in de buurt. Alleen ons rundvlees komt uit een Hereford-rundvleespakket. Voor het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe kruiden in de tuin groeien als kool. Daar moet dus wat mee gedaan worden. Een quinoa- of couscoussalade met allerhande kruiden is lekker, maar vandaag wordt[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 kg nieuwe aardappelen (schoongeboend) flinke klont gezouten boter 125 g gerookte forelfilet een scheutje ciderazijn (biologisch of 1/2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g vastkokende aardappelen (schoongeboend) 1 pak tuinbonen (300 g, diepvries) 1 citroen (schoongeboend) 1 sjalot (gesnipperd) 5 el[...]
Bron: ah.nlTerwijl het hoogzomer is, balancerend op de rand van juli en augustus en het eigenlijk warm en zonnig zou moeten zijn, zitten we hier te rillen in te dunne[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlDie zomer? Die dwingen we gewoon af met een salade tiendaagse! Gewoon doen alsof het hoog nodig is om dagelijks iets koels te eten. O ja, en het is ook nodig[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWij zijn hier erg verwend met een aantal bijzonder goede en bevlogen slagers in de buurt. Alleen ons rundvlees komt uit een Hereford-rundvleespakket. Voor het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSnijbonen...beetje saai zijn bonen eigenlijk, sperziebonen ook, er is zo op het oog niet veel aan, maar met wat aankleding is er best nog wat van te maken! De[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlWat doe je wanneer je een salade vaak langs ziet komen op social media, je er ontzettend veel zin in hebt maar je een paar duizend kilometer van het restaurant[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlEen mengsel van van gehakte olijven, kappers en tonijn zijn typische smaken van Sardinië en Sicilië. Claudia Roden geeft hier een recept voor een Siciliaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 stukken lamsbiefstuk, ca. 125 g per stuk beetje olijfolie 700 g schoongeboende krielaardappeltjes, gehalveerd 350 g[...]
Bron: allrecipes.nl