Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 142 recepten
Het is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlMmm, als kind was dit één van de gerechten die ik wist te maken, en nog lekker was ook! Echter wijkt die versie wel iets van deze af... Daar zat minimaal één[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlvoor 4 personen 1 eetlepel boter 1 ui (in plakjes) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 4 gram champignons (in plakjes) 1 eetlepel bloem 1/4 kop melk 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 50 gr boter 750 gr uien,Ui in dunne ringen gesneden 2 tenen knoflook 45 gr bloem 2 liter runder-of kippenbouillon 250 ml droge witte of rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr. sukadelappen (of ander soepvlees) 250 gr. spekjes 2 uien 1 paprika 1 winterpeen 2 teentjes knoflook 2 grote aardappelen 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 uien 50 gr boter of margarine 1/2 laurierblaadje 1 liter warme kippenbouillon 50 gr bloem zout, peper, mespunt foelie 50 gr geraspte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 6 uien, in dunne ringen 40 gr boter 1 eetlepel witte bloem 1/2 theelepel zout 500 ml kippenbouillon 250 ml melk 125 ml extra[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 14 personen 2 kg grote uien 2 grote uien 1 bol knoflook 3 kipfilet Zout peper 3 kip bouillonblokjes 3 rundvlees bouillonblokjes Peterselie 8[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 4 uien, gehakt 50g boter 3 eetlepels bloem 1 theelepel gemalen zwarte peper 1 theelepel suiker 800 ml runderbouillon 300ml water[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 gr Sint-Jakobsschelpen, afgespoeld en uitgelekt 2 eetlepels boter 1 bosje lente-ui, gehakt 120 gr verse champignons, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 40 gr boter 3 uien, in dunne ringen gesneden 2 eetlepels water 20 gr bloem 1,5 liter kippenbouillon 100 ml witte wijn 1/2[...]
Bron: allrecipes.nl