Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Deze overheerlijke, kleurrijke salade kwam tot stand ten gevolge van het opmaken van restjes uit de koelkast. De ingrediënten vullen elkaar prima aan het het[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlWoon je in (de buurt van) Utrecht? Ga als groenteliefhebber dan zeker eens naar tuinderij Amelishof . Bij het moestuinwinkelje koop je verse biologische[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlIngrediënten 1 potje krachtbouillon (rundvlees (350 ml)) 150 g penne (pasta, zak 500 g) ½ zak spruitjes ((a 500 g), schooongemaakt) 1 duobakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eetlepels olijfolie 1 grote ui (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 1 zak spruitjes (panklaar, 350 g) 1 eetlepel gedroogde tijm 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g wienerschnitzel (in reepjes) 2 zakken spruitjes (a 350 g) 50 g boter 2 zakken kleine krieltjes (a 450 g) 5 el sinaasappel-[...]
Bron: ah.nlEen onverwacht en opvallend zoete en milde smaak hebben ze, de paarse spruiten. Als je ze kookt blijft er van de kleur niet zoveel over; een goede reden om[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlSpruitjes? Jawel, spruitjes! Daarmee maak je een salade die qua smaak doet denken aan koolsalade, maar die spruitjes zijn zo frivool en springerig dun, dat je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMet temperaturen rond het vriespunt kan ik echt uitkijken naar een warme kom soep. Vooral van die lekkere dikke en romige soepen, zoals een volle pompoensoep[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlHet werd weer eens tijd om een nieuw spruitjesrecept te proberen. Op spruitjesnatuurlijk.nl vond ik Spruitjessalade met mosterddressing dat ik vervolgens[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comEen onverwacht en opvallend zoete en milde smaak hebben ze, de paarse spruiten. Als je ze kookt blijft er van de kleur niet zoveel over; een goede reden om[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlAfgelopen zondag hebben we de eerste aardappelen gerooid, de soorten waar het loof van afgestorven was zijn eruit. Er staat nu nog één soort waar het loof nog[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlChampignons....ik heb er eerlijk gezegd helemaal niks mee. Van kinds af aan heb ik ze niet lekker gevonden, soort onkauwbaar karton vond ik het altijd. Ik[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlVandaag heerst de maan nog steeds in het teken waterteken Vissen. We blijven dus voorzichtig met het eten van koolhydraten. Dat is zwaar brood, snoep, cake,[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlEindelijk was er gisteren weer een pakketje van De Kievit . Deze week werden we qua groenten verblijd met broccoli, raapsteel, biet, spruitjes, avocado en een[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com