Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Uit mijn geleende boek bij de bieb een recept voor Turkse courgettepoffertjes vanavond. Gemaakt met courgettes, feta, scharreleieren, bloem, knoflook, zout,[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr witte champignons (schoongemaakt en fijngesneden) 1 L kippenbouillon 250 gr kastanjechampignons (schoongemaakt en in plakjes) 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlAch ja, wat is 'mooi'… Ik was nog blij verrast met mijn eigen foto, maar als je dit gerecht opzoekt op Google (‘karfiolleves’) dan kom je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlkrabkoekjes Vandaag gaan we koekjes maken. Geen met bloem en eitjes, maar met vis nl krab. Heel eenvoudig en zeer lekker als lunch met een gemengde salade. We[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beTot 2010 was soep voor mij niet zo'n ding. Maar toen mijn vader alleen kwam te staan ben ik allengs meer soep voor hem gaan maken. Nu lever ik ruim 300 bakjes[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlGarnalenpasteitje... Ingrediënten: 200 gram Hollandse garnalen. 35 gram boter. 35 gram bloem. 1/2 dl witte wijn. 2 &1/2dl visbouillon. 1/2 dl slagroom. 2[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlTomatensoep is altijd lekker en makkelijk! Het is weer tomatensoeptijd! (Nog) niet van tomaten uit eigen tuin, maar van de supermarkt. Laat ze dan een weekje[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn de herfstgroenten (bieten, pastinaak, etc.) proef je nu sterke, aardse smaken. Ik houd er wel van :) Gek is dat, hoe je smaakpalet verandert met de[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlvoor 4 personen 800 gr. asperges * 1 tl. suiker * 50 gr. boter * 60 gr. bloem * 1,5 ltr. kippenbouillon * 100 gr. gerookte zalm in snippers * 1 eierdooier* 1[...]
Bron: smulweb.nlEnige tijd geleden werd ik benaderd door Knack Weekend om een menu in te dienen voor de rubriek "Hoe maakt u het?". De keuze was all mine. Ofwel 3 dessertjes,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten: - 500 g aardappelpuree - een blikje zalm (418 g) - 150 gram doperwten, uit de diepvries - handvol munt - 1 el tartarsaus - 3 el bloem - 3 el[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 2 eetlepels boter 1 ui (fijngehakt) 1 bakje champignons (in vieren), 2 theelepels dille 1 eetlepel paprikapoeder 1 eetlepel sojasaus 2 kopjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 eetlepel boter 1 ui (in plakjes) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 4 gram champignons (in plakjes) 1 eetlepel bloem 1/4 kop melk 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,2 liter visbouillon, 50 gr boter, 1 ui, 1 prei, 1 wortel, 1 stengel bleekselderij, 3 middelgrote aardappels, 280 ml melk, 175 ml room, 60 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 el olijfolie 2 sjalotjes (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 6 el grove mosterd 2 el Provencaalse kruiden (gedroogd) 2 el bloem[...]
Bron: smulweb.nl