Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
voor 4 personen 300gr witvisfilet 2 eetl rode kerriepasta 1 ei 2 eetl vissaus 1 theelepel suiker 2 eetl maizena 3 eetl munt 1 eetl koriander 500gr boontjes[...]
Bron: smulweb.nlOok al laat de zon het afweten, deze gazpacho laat zich smaken! Met de blender is de soep in één twee drie gemaakt. D e aïoli geeft de gazpacho een subtiele[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 1/2 komkommer (geschild) 1/2 el olijfolie 1 sjalot (gesnipperd) 4 takjes verse munt 2 el volle yoghurt 250 ml groentebouillon (van tablet)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 snackkomkommer ½ sjalot 10 g boter ½ tuinkruidenbouillontablet 1 takje dille 1 eetlepel zure room oudewijvenkoek zout en peper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalotje 2 teentjes knoflook 5 g verse Provençaalse kruiden 1 potje groene olijven (met knoflook (350 g)) 1 blikje tonijn in olie (185 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalot 750 g tomaten 4 takjes selderij ½ el boter 3 vleesbouillontabletten 1 liter kraanwater 175 g rundergehakt 3 takjes peterselie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotten 300 ml bietensap (fles 750 ml) 100 ml azijn (+ 1 el extra voor de dressing) 1 el suiker 1 laurierblaadje 2 doosjes kwarteleitjes[...]
Bron: ah.nlNadat we terug waren van ons tripje naar de Ardennen had ik zin om weer eens een lekker vers pannetje soep te maken. Omdat het nog steeds hoogzomer is koos ik[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlIngrediënten (voor 2 personen): *1 grote sjalot *1 komkommer *1 moot wilde zalm (van ongeveer 125 tot 150 gram) *1 eetlepel olijfolie *2 eetlepels limoensap *1[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlDe zon laat het de laatste tijd al te vaak afweten, naar mijn zin. Ik vind al die regen maar niks. En ook de temperaturen zijn veel te laag naar mijn zin. Ach,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gram witte druiven zonder pit - 2 kleine komkommers - 2 sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 1 liter yoghurt - zout en peper - 1/2 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor de dressing: 100 g witte basterdsuiker, ½ dl witte wijnazijn, 3 sjalotten (75 g), 1 rode peper, 1 teentje knoflook, 2 stengels[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 1 rode paprika; 1groene paprika; 1 gele paprika; 1 teen knoflook; 2 tomaten; 1 komkommer; 1 sjalot; 5 cl. goede olijfolie; 1 citroen; 10 cl.[...]
Bron: smulweb.nlHet lijkt alsof het in de keuken van Johanna een paar maanden rustig geweest is. Op mijn blog wel, maar in de keuken zelf niet. Het koken, eten en drinken[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 1 sjalotje 1 rode paprika 2 trostomaten ½ komkommer 100 g feta ½ dl witte wijnazijn 1½ dl olijfolie extra vierge[...]
Bron: smulweb.nlVoor dit recept karamelliseer je zalm in de oven en verdeel je deze over een kruidige salade met komkommer, tomaat en flinterdun gesneden kool. Ingrediënten:[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 2 pakjes gerookte zalmfilet (a 100 g) 2 hartkomkommers (in dunne plakjes) 2 tl 4-seizoenen peper (zakje 40 g) 1 sjalot (fijngesnipperd) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 komkommer 2 sjalotjes 20 g roomboter 1 kippenbouillontablet 4 plakjes rauwe ham 4 takjes koriander 1 bekertje creme fraiche (125 ml) zout[...]
Bron: ah.nl