Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 133 recepten
Ingrediënten Porties : 4 6 uien, in dunne ringen 40 gr boter 1 eetlepel witte bloem 1/2 theelepel zout 500 ml kippenbouillon 250 ml melk 125 ml extra[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gr. schone visfilet (kabbeljauw, schelvis of wijting), 250 gr. aardappels, 2 eidooiers, paneermeel, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nl450 gr. bloemige aardappels, in blokjes 450 gr. gerookte schelvis 1 hardgekookt ei gehakt 2 el fijngeknipt bieslook of gehakte verse peterselie zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 hele bloemkool 1 bouillonblokje 2 eetlepels margarine 2 eetlepels bloem zout, peper, nootmuskaat naar smaak 1/2 bosje gehakte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 4 eetlepels olijfolie 150g (6 oz) verse Sint Jacobsschelpen 1/2 middelgrote ui 4 teentjes knoflook 5 zongedroogde tomaten,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr witte asperges 1 ½ liter water 1 blokje groentenbouillon 1 bosje peterselie (garnering) 60 gr roomboter 40 gr bloem 2 scheuten[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 6 kipfilets 960 ml water, of zoveel als nodig snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak snufje gedroogde salie 150 gram[...]
Bron: allrecipes.nlHet receptje heb ik gehaald uit de Libelle en prijkt bovenaan mijn stapel 'dat wil ik ooit eens klaarmaken' gerechtjes. Het is een eenvoudig hartverwarmend[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beVoor deze soep heb je geen pakjes nodig, hij is heel makkelijk zelf te maken. Belangrijk bij zelf soep maken, eigenlijk altijd bij koken, is dat je gedurende[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frvoor 8 personen Runderbouillon (zelfgetrokken of van blokjes), gerookt en gekookt spek (mager), Poolse vette worst, zuurkool, aardappelen (vastkokend),[...]
Bron: smulweb.nl