Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 500 gram groene asperges. zout en verse zwarte peper. 6 eetlepels olijfolie. 1 ui. 3 teentjes knoflook. 1 aardappel. 1 liter kippebouillon ([...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 750 gram asperges witte en/of groene, - 200 gram gemengde sla, - 200 gram feta verkruimeld, - 100 gram bacon, - 2 appels in plakjes, - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gram gerookte zalm 100 gram graved lachs 1 zakje gemengde sla (75 gram) (AH) 30 gram rucola 2 eetlepels notenolie 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Aspergeroom: 500 gram witte asperges schepje suiker 200 ml kookroom 1 klein sjalotje 1 eetlepel boter 50 gram veldsla of spinazieblaadjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el citroensap 6 el extra virgine olijfolie 2 tl verse (citroen)tijm, alleen de blaadjes 16 wilde, kleine tomaatjes grof zeezout peper uit de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 3-4 sneetjes stevig brood, bv wit vloerbrood. 1 rijpe avocado 15-20 groene asperges Parmezaanse kaas Knoflook Citroen Olijfolie Hazelnoot- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 groene asperges - zout - 3 lente-uitjes - 200 gram rauwe zalmfilet of 200 gram graved lachs - 4 eetl citroensap - witte peper - 3 eetl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram groene asperges versgemalen peper en zout 200 gram artisjokken uit blik, uitgelekt 1 bol buffelmozzarella 1 bos basilicum, blaadjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 stengel bleekselderij, geschild + 1/2 komkommer, geschild + 75 g tuinerwten, versgedopt (als ze er niet vers zijn gebruik dan diepvries) +[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 asperges, groene -0.5 dl. balsamicoazijn -4 scharreleieren, klasse M -4 loempiavellen -Frituur-olie -1.5 dl. olijfolie -Peper -200 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 3-4 sneetjes stevig brood, bv wit vloerbrood. 1 rijpe avocado 15-20 groene asperges Parmezaanse kaas Knoflook Citroen Olijfolie Hazelnoot- of[...]
Bron: smulweb.nl