Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties: 8 50 gr boter 1,5 eetlepel fijngesneden verse gember 1/4 theelepel pimentpoeder 1/4 theelepel komijnpoeder 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 1¼ theel. gedroogde tijm 2 wortelen, geschild[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 Rode Ui 1 Witte Ui (of een paar sjalotjes) 2 tenen knoflook Klontje roomboter, scheutje (olijf)olie 1 Pompoen (groen of rood) 3/4 Pastinaak[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Rode Ui 1 Witte Ui (of een paar sjalotjes) 2 tenen knoflook Klontje roomboter, scheutje (olijf)olie 1 Pompoen (groen of rood) 3/4 Pastinaak[...]
Bron: smulweb.nlTwee weken geleden had ik een schoonmaak weekend ingepland. Na twee weken hard doorwerken aan verschillende zaken had ik nu eindelijk een weekend vrij. Om mijn[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten: 40 dkg groene erwten 4 takjes van jonge wortelen 1 takje pastinaak 1 kleine ui 1/2 dl olie 1 eetlepel bloem Hongaarse paprikapoeder zout gemalen[...]
Bron: honingandcakes.blogspot.nlDe gedachte dringt zich op; waarom zou je rode linzen gebruiken in plaats van spliterwten voor het maken van een flinke pan snert. De eerste goede reden is[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit recept is gebaseerd op een salade die ik een maandje geleden at bij Restaurant As . Dat wil zeggen, het is wat ik daarvan de volgende dag wist te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlOkay, ik weet dat ik lang heb geklaagd over het koude weer en de schijnbaar nooit eindigende winter. Het is niet iets dat ik graag doe, klagen, maar het is[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlSoep is echt geen wintermaaltijd. De pastinaak hoef je alleen te gebruiken als je die daadwerkelijk in huis hebt, koolraap smaakt bijvoorbeeld ook erg lekker.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlSmaak opbouwen. Daar draait het altijd om bij soep. Zoals mijn opa vroeger zei "Es kommen Gäste. Gib Wasser zur Suppe", zo werkt het natuurlijk niet! In soep[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVandaag in de serie #kerst15 een luxe voorgerecht en nee, dit moet je niet voor een grote groep maken, want er zit best wat werk in. Het gerecht bestaat uit 3[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlIngrediënten: 40 dkg groene erwten 4 takjes van jonge wortelen 1 takje pastinaak 1 kleine ui 1/2 dl olie 1 eetlepel bloem Hongaarse paprikapoeder zout gemalen[...]
Bron: honingandcakes.blogspot.nlDe gedachte dringt zich op; waarom zou je rode linzen gebruiken in plaats van spliterwten voor het maken van een flinke pan snert. De eerste goede reden is[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen laatste poging om iets met couscous te maken. Ik ben er niet zo'n fan van, maar kwam een recept tegen dat er toch wel erg lekker uitzag. Van afgelopen[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEr stond nog een mooi klein rood kooltje in de tuin, maar om met dit weer nou aan de gestoofde rode kool met appel te gaan.... Dan denk ik toch meer aan een[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl