Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 248 recepten
voor 4 personen 1 l. kippenbouillon van blokjes 1 cm verse gember,fijn gesneden geraspte schil van 1 sinaasappel 2 avocado`s,uitgehold en in blokjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1 (1 kg) butternut pompoen 50 gr ongezouten boter 1 ui, gesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 2 theelepels verse gember,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 zoete aardappels 1 grote ui, dungesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetl olijfolie 1 klontje boter 4 aardappels,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels rijstazijn 2 eetlepels sesamolie 1 eetlepel verse gember, geraspt 1 eetlepel wortel, geraspt 1 theelepel limoensap 1[...]
Bron: allrecipes.nlVoor 4 personen: Viskoekjes: 1 ui, 1 knoflookteen, 200 gram witvis (lekker kabeljauw bijvoorbeeld), 200 gram zalmfilet, 5 eetlepels kokosmeel, 1 ei, verse[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 6 grote champignons 1/3 courgette gemiddelde ajuin (ui) 3 teentjes knoflook 1 blokje vleesbouillon witte en zwarte peper[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 pond asperges 1 1/2 l kippenbouillon (blokjes) 1 kuipje smeerkaas 2 gesnipperde sjalotjes 2 tenen knoflook, fijngehakt 1 dun plakje gember,[...]
Bron: smulweb.nl'De spinaziesoep met havermout is een heerlijk gezond gerecht en makkelijk te bereiden: het is een puur en natuurlijk recept, dat al de smaak van de herfst[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHe he daar is het het zonnetje dan eindelijk! Lang op moeten wachten zeg :) Dus hup met een kop thee in de tuin in het ochtendzonnetje terwijl mijn jongste[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gram Kabeljouwfilet. 2 lenteuitjes 3 teentjes knoflook stukje gember 1 spaans pepertje 2 eetlepels Vissaus 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 stengels citroengras (sereh) 300 g basmatirijst 1 struik paksoi 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 300 g schelvisfilet (in 4[...]
Bron: ah.nlAl weer zo'n heerlijk recept van Ottolenghi. En het aardige is: de volgende dag merkt men niet eens dat je zoveel knoflook gegegeten hebt! In het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUitje, knoflook, verse gember & garam masala kruiden. Linzen en heet water toevoegen, Zorg dat de linzen onder water staan en doe ongeveer om de 10 minuten[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 250 g basmati- en wilde rijst, schoongespoeld 400 g eendenborst, zonder vel 6 theel. plantaardige olie 125 g[...]
Bron: allrecipes.nl