Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Vriendje ging gisteren koken, wok met glasnoedels en kip. Alleen was hij vergeten kip te kopen waardoor het vegetarisch (zelfs veganistisch) werd. Gewoon[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 280 gr ongekookte zilvervliesrijst 750 ml water 150 ml sinaasappelsap 2 eetlepels extra virgin olijfolie 2 eetlepels balsamico 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g basmati- en wilde rijst, schoongespoeld 400 g eendenborst, zonder vel 6 theel. plantaardige olie 125 g[...]
Bron: allrecipes.nlSommige mensen eten het om snel een paar pondjes kwijt te raken. Anderen omdat ze uitsluitend van lichte, gezonde maaltijden houden. En in huize Eetplezier[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com1 ui, 6 el olie, 1 el kerrie, 250 gr. pandanrijst, 3 tl bouillonpoeder, 350 gr. kipfilet, 250 gr. aardbeien, 1 bosui, 3 el citroensap, 2 tl honing, 2,5 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn de herfstgroenten (bieten, pastinaak, etc.) proef je nu sterke, aardse smaken. Ik houd er wel van :) Gek is dat, hoe je smaakpalet verandert met de[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlEen heerlijke salade met gemarineerde varkenshaas en roergebakken asperges. We hebben deze salade als maaltijdsalade gegeten zonder aardappelen, pasta of[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlSinds het begin van dit jaar ben ik (alweer) op dieet. Vorig jaar gebruikte ik hetzelfde dieet, het Bio HCG, waarbij je de eerste drie weken een 500 calorieën[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlSommige mensen eten het om snel een paar pondjes kwijt te raken. Anderen omdat ze uitsluitend van lichte, gezonde maaltijden houden. En in huize Eetplezier[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comCouscous is zo'n fijn gerecht als je weinig tijd of zin hebt om te koken. Het is super snel klaar, voedzaam en je kan er goed mee variëren. Deze couscous[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nlWij eten wekelijks wel iets met pasta en/of rijst en voor de verandering nam ik deze week eens een pak couscous mee. Dit is gemaakt van durumtarwe, het heeft[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlIk noemde freekeh laatst al bij de nieuwe producten die ik had getest. Freekeh is tarwe die wordt geoogst wanneer de korrel nog groen is. Het stro en het kaf[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHallo daar! Deze keer eens een blogpost over een bijgerecht. Een tijdje geleden maakte ik een vega sushibowl en halverwege, toen de rijst nog niet koud was,[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlSommige mensen eten het om snel een paar pondjes kwijt te raken. Anderen omdat ze uitsluitend van lichte, gezonde maaltijden houden. En in huize Eetplezier[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGochujang* wordt geloof ik bijna in alle Koreaanse gerechten gebruikt. Een kuipje gochujang blijft volgens mij eeuwig goed, of minstens jaren in de koelkast.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen verrassend lekkere salade van Chinese kool, geraspte wortel, bosui en groene aspergetips. De wortel heb ik zelf geraspt (van 1 middelgrote wortel) met het[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl