Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 43 recepten
Het is gelukkig al weer een paar graden boven nul, maar toch. Ik heb net soep gemaakt, lekker veel, voor elk moment dat je denkt:”Ik wil soep!” of[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comvoor 6 personen 1 kg gemengde vissoorten 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 peen, in stukjes 1 prei, in stukjes 2 grote rijpe tomaten, in stukjes 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 3-4 teentjes knoflook, fijngesneden 200 g gedroogde cannellinibonen, een[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen - Water (koud)3L - Kip (met vel) 300/400 grm - Wortelen 300 grm - Uien 2x - Prei grote 2x - Selderij (vers)30 grm - Knoflook 1/2 bol -[...]
Bron: smulweb.nl3 l water - 1 ui - 6 kruidnagelen - 3 laurierblaadjes - 2 rundvlees bouillon blokjes - 200 à 250 gr soepvlees - 1½ streng vermicelli - 3 tot 5[...]
Bron: smulweb.nlSoms bevindt je lichaam zich ergens eind 2013, maar verblijft je geest midden jaren zeventig. De Britt’s en Ymke’s van vandaag noemen dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAls de zon niet naar ons wil komen, zullen wij noodgedwongen zelf de roodkoperen ploert moeten opzoeken. Dromend van zonbeschenen, glooiende hellingen,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVandaag eten we een ouderwets lekkere Hollandse tomatensoep, met gehaktballetjes en een handje vermicelli. Daarbij zelfgemaakte soepstengels (zie recept[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 1 flinke scharelkip in stukken gesneden 2 uien (elk in vier delen gesneden) 4 flinke wortels (in stukjes) 2 stengels bleekselderij (in halve[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 flinke scharelkip in stukken gesneden 2 uien (elk in vier delen gesneden) 4 flinke wortels (in stukjes) 2 stengels bleekselderij (in halve[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nl3 l water - 1 ui - 6 kruidnagelen - 3 laurierblaadjes - 2 rundvlees bouillon blokjes - 200 à 250 gr soepvlees - 1½ streng vermicelli - 3 tot 5[...]
Bron: smulweb.nlPompoen is zo'n veelzijdige groente, de hele herfst en winter door verkrijgbaar en ook nog goedkoop, dat ik bijna altijd wel zo'n oranje bol in huis heb. Ze[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlVan het weekend heb ik Ossenstaartsoep gemaakt. Mijn moeder maakte het vroeger weleens en ik was erg benieuwd naar de smaak. Daarna heb ik geimproviseerd met[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nl