Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Het is gelukkig al weer een paar graden boven nul, maar toch. Ik heb net soep gemaakt, lekker veel, voor elk moment dat je denkt:”Ik wil soep!” of[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comPrei. Ik vind het heerlijk, echt een groente die ik wel elke week zou kunnen eten. Mijn geliefde echtgenoot gruwelt echter alleen al bij het woord al (oké, bij[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIngrediënten 200 g winterpeen 1 rode paprika 1 prei 200 g broccoli 15 g boter 2 tl gedroogde tijm 1 el citroensap 1¼ liter kippenbouillon (met[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gehakt) 3 tl verse gemberwortel (fijngehakt) 2 tl gemalen koriander (ketoembar) 2 tl komijn (djinten)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olie 400 g Thaise roerbakmix 2 tl sambal badjak 2 kippenbouillontabletten ½ pot pindakaas (a 350 g) 3 el ketjap manis 2 el[...]
Bron: ah.nlNa de kipcocktail uit de beachclub, nu ook garnalensoep met kokosmelk gemaakt. Deze bestaat uit heel andere ingrediënten dan de soep die we op het terras aten,[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlAl een lange tijd was ik opzoek naar de Thaise kokos vissoep die ik ooit ergens had gegeten. Een vissoep gebaseerd op de Tom Ka Kai (Thaise kokos kippensoep.)[...]
Bron: sophsblogg.blogspot.nlIedereen heeft een paar recepten "in the pocket". Recepten die bij je "horen" en die eigenlijk nooit mislukken. Voor mij zijn dit onder andere mijn Killer[...]
Bron: letstalkaboutfoodholland.blogspot.nlMet paksoi kan je heerlijk lichte soepen maken. Deze groente gaart zo snel dat het het beste werkt om eerst een bouillon te maken. Als je bijna aan serveren[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: Bouillon: 1 grote ui, met schil 4 wortels 4 stengels bleekselderij 1 prei 1 soepkip (of kippenpoten) 10 takjes tijm 10 takjes peterselie 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen 1 1/2 l Bouillon, zelf gemaakt of bouillonblokje 2 Stengels citroengras 4 Eieren (NIET ECHT NODIG) 6 Rode pepers (niet echt nodig) 1 Rode ui,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr lamsgehakt 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 gesnipperde ui 300 gr spinazie, gewassen en in reepjes gesneden 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 1/2 l Bouillon, zelf gemaakt of bouillonblokje 2 Stengels citroengras 4 Eieren (NIET ECHT NODIG) 6 Rode pepers (niet echt nodig) 1 Rode ui,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 el olijfolie 225 g mager lamsvlees in blokjes 1 ui gesnipperd 1/4 knolselderij in heel fijne blokjes 1 prei in fijne ringen 2 wortels in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 blik kikkererwten, circa 400 g, uitgelekt 1 ui, grofgesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 l groente- of kippenbouillon[...]
Bron: allrecipes.nlDit recept is van Bram Bonami, uit de beste hobbykok van Vlaanderen. Voor de soldaatjes boter ongesneden wit brood Vissoep 1 chorizoworst in plakjes en ontveld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen linzensoep klinkt meer naar het vroege voorjaar of het eind van de winter dan naar de uitbundige primeurtijd van mei tot juli. In maart liggen er nog geen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl