Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Ingrediënten Porties : 8 900 gr tot 1,3 kg gemengde zeevruchten (kokkels, mosselen, garnalen, octopus, witte vis) 80 ml olijfolie 4 teentjes knoflook, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 g mosselen (zonder schelp) 400 ml visfond 1 ui 1 knoflookteentje 1/2 witte kool 2 el boter 125 ml slagroom peterselie peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 winterpeen in halve plakjes 1 venkel in stukken 2 teentjes knoflook uit de knijper 2 blikken tomatenblokjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g mosselen (zonder schelp) 400 ml visfond 1 ui 1 knoflookteentje 1/2 witte kool 2 el boter 125 ml slagroom peterselie peper en zout Elke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gram roomboter 1 kleine rode ui 1 tl kerrie poeder 50 gram gezeefde bloem 1 liter mosselvocht ( dit bij zelf verse mosselen koken en anders[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gram roomboter 1 kleine rode ui 1 tl kerrie poeder 50 gram gezeefde bloem 1 liter mosselvocht ( dit bij zelf verse mosselen koken en anders[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 el olijfolie 1 rode ui (in reepjes) 2 venkelknollen (in reepjes) 2 visbouillontabletten 200 g kabeljauwfilet 1 blik linzen ((400 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg mosselen 500 ml kippenbouillon (van tablet) 100 ml witte wijn 2 eetlepels olie 3 bosuitjes (in ringetjes) 2 stengels bleekselderij (in[...]
Bron: ah.nlEr staan dit keer in de Allerhande allerlei lokale gerechten: Arnhemse meisjes, Zeeuwse mosselen en deze Groninger mosterdsoep. Alleen heb ik de Groninger[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen 350 gr.in stukken gesn. aardappelen/2 uien/ 2 preien/ 2 takjes tijm/ 2 blaadjes laurier/ 1 1/2 dl.visbouillon/ 1 kg. in stukken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen -2 kg mosselen -4 tenen knoflook (uit de pers) -2 uien (fijngesnipperd) -2 liter blikken gepelde tomaten in blokjes -2 groene paprika′s[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1,5 kg mosselen -100 g sjalotten -100 g wortelen -ruim 1/2 l vleesbouillon -1/4 l zurige witte wijn -zout, witte peper -60 g roomboter en 60[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4kg. Mosselen 8tenen knoflook 150gr.boter paar takjes peterselie kerry saffran 200gr creme fraiche zetmmeel. Bereidingswijze Was de mosselen[...]
Bron: smulweb.nl