Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Visfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 flinke tl kerrie 1 el boter 2 st steranijs 4 stengels citroengras, in stukken, gekneusd 1 cm verse gemberwortel 1 rode peper, gehalveerd,[...]
Bron: smulweb.nlEen mens kan nooit genoeg recepten hebben, vind ik. En dus heb ik al àlle eindejaarsmagazines gekocht. Echt allemaal. Ik sla er geen eentje over... Zàlig vind[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 8 personen 1 kabeljauwkop, graat en staart 1 rode poonkop, graat en staart 1 makreelkop, graat en staart garnalenkoppen van 1 kg garnalen 1 kg mosselen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 prei 2 middelgrote worteltjes 1 sjalotje 25 gr boter 1 L visbouillon (blik of pot mag ook) 1 tomaat zout & peper 1 mespuntje saffraan 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 krobsla 1 l. kippenbouillon 1 rijpe avocado 1 prei met veel wit 1 teen knoflook 1 bakje rose garnalen 1 bosui limoensap Verstegen kruiden,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kabeljauwkop, graat en staart 1 rode poonkop, graat en staart 1 makreelkop, graat en staart garnalenkoppen van 1 kg garnalen 1 kg mosselen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 prei 2 middelgrote worteltjes 1 sjalotje 25 gr boter 1 L visbouillon (blik of pot mag ook) 1 tomaat zout & peper 1 mespuntje saffraan 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 krobsla 1 l. kippenbouillon 1 rijpe avocado 1 prei met veel wit 1 teen knoflook 1 bakje rose garnalen 1 bosui limoensap Verstegen kruiden,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Tunesische vissoep 2 uien 3 teentjes knoflook 1 rode paprika olijfolie om in te bakken 300 gram aardappels (st Pieter of ander hard kokende[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Tunesische vissoep 2 uien 3 teentjes knoflook 1 rode paprika olijfolie om in te bakken 300 gram aardappels (st Pieter of ander hard kokende[...]
Bron: smulweb.nl