Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 500 gr prei 1 sjalotje 1 teentje knoflook 4 el olijfolie 2 el bloem 5 dl visbouillon 2 dl droge witte wijn 1 dl koksroom zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gram verse spinazie. - 3 sjalotten, - 4 teentjes knoflook, - 200 gram gerookte zalm, - 150 gram Noorse garnalen, - 200 ml. slagroom, - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gram verse spinazie. - 3 sjalotten, - 4 teentjes knoflook, - 200 gram gerookte zalm, - 150 gram Noorse garnalen, - 200 ml. kookroom, - 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten (voor 2 personen): *1 grote sjalot *1 komkommer *1 moot wilde zalm (van ongeveer 125 tot 150 gram) *1 eetlepel olijfolie *2 eetlepels limoensap *1[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlNee, natuurlijk, soep bak je niet. Maar dit is zo'n lekker en gemakkelijk recept dat ik het graag op mijn blog zet, al is het maar om het zelf gemakkelijk[...]
Bron: cressidabakt.blogspot.nlIngrediënten (voor 2 personen): *1 grote sjalot *1 komkommer *1 moot wilde zalm (van ongeveer 125 tot 150 gram) *1 eetlepel olijfolie *2 eetlepels limoensap *1[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlvoor 2 personen 75 gr warm gerookte zalm ( moot) 50 gr zeekraal 12,5 gr boter 1 sjalot 2 el grove mosterd 1/2 pot visfond (pot a 380 ml) 1/2 dl room Zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 el. olijfolie * 2 sjalotten, fijngesneden * 3 venkelknollen, in stukjes * 2 steranijs * 1 dl. droge witte wijn * 1 ltr. vis- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 75 gr warm gerookte zalm ( moot) 50 gr zeekraal 12,5 gr boter 1 sjalot 2 el grove mosterd 1/2 pot visfond (pot a 380 ml) 1/2 dl room Zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 el. olijfolie * 2 sjalotten, fijngesneden * 3 venkelknollen, in stukjes * 2 steranijs * 1 dl. droge witte wijn * 1 ltr. vis- of[...]
Bron: smulweb.nl1 sjalotje gesnipper 1 teentje knoflook fijn gehakt 1 eetlepel olijfolie 400 ml groente of vis bouillon 50 ml kookroom 50 ml witte wijn 2 tomaten ontvelt in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sjalotje, gesnipperd 1 teentje knoflook, gehakt 1 el olijfolie 400 ml vis- of groentebouillon 50 ml witte wijn 50 ml kookroom 2 tomaten,[...]
Bron: smulweb.nl1 sjalotje gesnipper 1 teentje knoflook fijn gehakt 1 eetlepel olijfolie 400 ml groente of vis bouillon 50 ml kookroom 50 ml witte wijn 2 tomaten ontvelt in[...]
Bron: smulweb.nl