vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Soepen zonder pandan rijst paksoi

Gevonden 43 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Champignonsoep

Een lekkere romige soep vol met champignons... heerlijk. Hij is erg simpel te maken. Lekker als lunch met een cracker of boterham of als voorgerecht. Recept[...]

Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl
Zuurkoolsoep, Kapusniak

voor 8 personen Runderbouillon (zelfgetrokken of van blokjes), gerookt en gekookt spek (mager), Poolse vette worst, zuurkool, aardappelen (vastkokend),[...]

Bron: smulweb.nl

Knolselderij-Champignonsoep!

Vooral in de winter vinden wij soep erg lekker. Een lekkere warme kom soep als het buiten guur en koud is, heerlijk! Deze soep is een variatie op de[...]

Bron: smakelijck.blogspot.com
Gevulde oosterse vissoep

voor 8 personen *300 Gram gemengde paddestoelen *Citroenolijfolie *700 gram vis naar keuze *400 gram gepelde garnaaltjes *250 ml witte wijn naar keuze[...]

Bron: smulweb.nl
Venkelsoep met gegrilde portobello

voor 8 personen 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 2 x 2 portobello[...]

Bron: smulweb.nl
Maissoep

voor 4 personen 4 gedroogde Chinese paddestoelen of Chinese champignons uit blik 1 dunne prei 1 liter kippebouillon peper uit de molen,li>1 theelepel ve-tsin[...]

Bron: smulweb.nl
Tofu-misosoep met paddenstoelen

voor 4 personen ? blok tofu, 4 sitake paddestoelen (toko), 8 dl dashi ( zie recept onder anders), 3 a 4 el miso, afhankelijk van het zoutgehalte. Elke dag[...]

Bron: smulweb.nl
bouillon fondue

Altijd lekker en gezellig om te doen. Bouillon verhitten, overdoen in de Chinese fondue pan, en dan maar lekker met vis, zeevruchten, kipfilet, varkensfilet,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Venkelsoep met gegrilde portobello

voor 8 personen 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 2 x 2 portobello[...]

Bron: smulweb.nl
Aardappelsoep met paddenstoelen

voor 4 personen 40 gram boter, 100 gram paddestoelen in plakjes gesneden, 50 gram room, 300 gram aardappelen in blokjes gesneden, 4 eieren, 1 ltr[...]

Bron: smulweb.nl
Maissoep

voor 4 personen 4 gedroogde Chinese paddestoelen of Chinese champignons uit blik 1 dunne prei 1 liter kippebouillon peper uit de molen,li>1 theelepel ve-tsin[...]

Bron: smulweb.nl
Tofu-misosoep met paddenstoelen

voor 4 personen ? blok tofu, 4 sitake paddestoelen (toko), 8 dl dashi ( zie recept onder anders), 3 a 4 el miso, afhankelijk van het zoutgehalte. Hulpmiddelen[...]

Bron: smulweb.nl
Vietnamese bouillon met noedels

Ingrediënten Porties : 2 25 g gedroogde shii-take paddestoelen 75 g fijne rijstnoedels 175 g magere lendenbiefstuk, in blokjes gesneden 500 ml[...]

Bron: allrecipes.nl
Japanse misosoep

Ingrediënten Porties : 4 1 pakje gedroogd kombuzeewier, circa 25 g 1 el sake, Chinese rijstwijn of droge sherry 2 tl fijne suiker ½ tl fijngeraspte verse[...]

Bron: allrecipes.nl
Chinese garnalensoep

Ingrediënten Porties : 4 Garnalenbouillon 25 g gedroogde garnalen (oedang kering of ebbie) een stuk verse gember van 2,5 cm, in schijfjes gesneden 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Wontons voor noedelsoep

Ingrediënten Porties : 30 450 gr mager varkensgehakt 400 gr garnalen, gepeld, schoongemaakt en grof gehakt 5 gedroogde zwarte of shiitake paddestoelen,[...]

Bron: allrecipes.nl
Venkelsoep met gegrilde portobello

Ingrediënten 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 2 x 2[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy