Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
voor 4 personen Bloem, boter, 1 liter bouillon, 10 a 15 tenen knoflook, 250 cl wijn, 2 of 3 sneetjes witbrood, peper, 1 eetlepel paprikapoeder, 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 ml visfumet (zie recept) 1 sjalot 300 g rijst (carnaroli of vialone, anders arborio) ½ rode paprika (fijn gehakt) citroensap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Aardappels ongeveer 600 gram 1 Pompoen, ongeveer 900 gram 1 flinke Ui `n flinke scheut Olijfolie 1 vers rood Pepertje `n stukje Gember 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kilo rijpe tomaten 400 gr mager rundergehakt 2 liter runderbouillon 1 grote ui 1 kleine rode paprika ½ bosje verse basilicum ½[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kilo gemengde tomaten (Roma, tros, gele, vleestomaten...maakt niet uit) 4 teentjes knoflook, heel 4 takjes verse tijm[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 knolselderij 3 prei in halve ringen 2 winterwortels (julienne) 1 stengel bleekselderij (halve ringen) 500 gr spliterwten 2 bosjes selderij 1[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 5 november 500 gram broccoli, 100 gram spekblokjes, 100 gram chorizo, 1 rode paprika, 1 grote pot witte bonen, 1 blikje maïs, 1 teentje knoflook, 2 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen * 1 ui * 300 g aardappelen * 1 pompoen * scheutje olijfolie * 1 rode peper * 1 tl kurkuma * scheutje witte wijn * 700 ml kippenbouillon * 150[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 900 gr tot 1,3 kg gemengde zeevruchten (kokkels, mosselen, garnalen, octopus, witte vis) 80 ml olijfolie 4 teentjes knoflook, in[...]
Bron: allrecipes.nlHet is weer herfst. De tijd voor lekkere stevige verwarmende soep! Deze linzensoep is een echte herfstsoep, vol van smaak en vullend. Je kunt de dikte[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 ui, kleingesneden 2 tenen knoflook, fijngesneden 1 theel. venkelzaad 5 dl visbouillon 400 g tomaten uit[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 6 sjalotjes, fijngesneden 85 g rode Camarguerijst 150 ml droge witte wijn 400 ml groentebouillon 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 450 g rauwe reuzengarnalen, zonder kop 4 el droge witte wijn 4 schijfjes citroen 4 zwarte peperkorrels, een beetje geplet 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg gemengde vissoorten 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 peen, in stukjes 1 prei, in stukjes 2 grote rijpe tomaten, in stukjes 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlKookwedstrijd Vorig jaar rond december was er op Irene kookt een leuke kookwedstrijd. Een aantal recepten zijn op de blog terecht gekomen. Bijv. de preitaart[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKnoflooksoep, we aten het voor het eerst met de wintersport in Oostenrijk, ergens eind jaren 90. Omdat je het hier niet kon kopen namen we altijd een stuk of[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 8 personen *300 Gram gemengde paddestoelen *Citroenolijfolie *700 gram vis naar keuze *400 gram gepelde garnaaltjes *250 ml witte wijn naar keuze[...]
Bron: smulweb.nl