Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 25 g verse gemberwortel, geschild en fijngesneden 2 dikke of 4 dunne plakjes magere bacon, fijngesneden 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 3 personen 3 lente-uitjes 500 ml groentebouillon (van een blokje) 300 g gekookte asperges (vers of uit pot) 1 blikje krab (± 120 g) 100 g noedels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 grote Aubergines 3 teentjes Knoflook 1 blikje Tomatenpuree 1 Aardappel 1 Rode Ui 1 Eigeel 1 Kruidenbouillontabletje Basilicum Peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 grote Aubergines 3 teentjes Knoflook 1 blikje Tomatenpuree 1 Aardappel 1 Rode Ui 1 Eigeel 1 Kruidenbouillontabletje Basilicum Peterselie[...]
Bron: smulweb.nlVergeten? Hoe is 't mogelijk dat de wereld ooit zo'n lekkere groente als pastinaak kon vergeten? Of je ze nu in een zalvige puree draait, of in een lekkere[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDenkend aan Ameland voel ik de wind op mijn gezicht. De zon op mijn winterjas Het schitteren van de golven in het licht Hoe nietig en hoe weerbaar wij ook[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlMinimaal één keer in de twee weken gaan we wel met een groepje uit eten hier. Ik heb weleens geblogd over mijn favoriete restaurant hier, de Medronho Bar of[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 3 eetlepels zonnebloemolie 1 zak Thaise groentemix (400 g) 2 eetlepels Thaise groene currypasta (pot a 225 g) 1 blik kokosmelk (400 ml) 200[...]
Bron: ah.nlDit is het ideale seizoenssoepje. Enerzijds hangt de lente al in de lucht, maar anderzijds is het 's morgens toch nog krabben geblazen om de auto ijsvrij te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is de vissoep zoals ik deze het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is vissoep zoals ik zelf het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere stukjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlTomatensoep met een exotische smaak Dit is het seizoen om tomatensoep te maken. Lekker van verse tomaten. De tomaten worden eerst drie kwartier geroosterd in[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl