Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten: 500 gram witlof garnalen of rivierkreeftjes 1 sjalotje, gesnipperd 1 prei, in ringen vadouvan 1 liter kippenbouillon boter 1 eigeel room bieslook[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept komt uit het boek Magic Soup van Nicole Pisani en Kate Adams. Nicole Pisani heeft als chefkok gewerkt in het restaurant Nopi van Yotam Ottolenghi.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJamie's chicken garden soup De basis van deze soep is het karkas en de restjes van een een gebraden kip. Ingrediënten 6 wortels 6 stengels bleekselderij 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet was echt heel lekker, moet je echt ook eens maken. Ik dacht eerst dat het aan mij lag, want behalve het ontbijt had ik de hele dag niets gegeten. Maar mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMinestrone met quinoa. Hier nog zonder het garnituur. Ingrediënten: 2 eetlepels olijfolie 12 verse zilveruitjes (of sjalotjes) 6 knoflookteentjes, gepeld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen heerlijke winterse soep 1 kilo topinamboertjes (aardperen) 2 sjalotten olijfolie 200 ml witte wijn 800 ml groentebouillon 1 dl slagroom 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJarenlang was de trend ingewikkeld eten, zoals de moleculaire keuken. Nu schijnt het naar de andere kant door te slaan en zijn de foodtrucks populair, een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 6 lente-uitjes 1 kg groene courgettes (of gele, als je ze kunt krijgen) olijfolie klontje boter ½ citroen 8 takjes verse munt 1,4 liter[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOttolenghi zegt dat dit zijn versie is voor kippensoep for the soul. De royale hoeveelheid gedroogde paddenstoelen maakt de soep bijzonder. Ingrediënten: Voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDik als erwtensoep en lekker pittig. Ingrediënten voor 6 personen: 2 blikken kikkererwten van 425 gram, afgespoeld en uitgelekt 6 el extravergine olijfolie 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan Rudolph van Veen, initiatiefnemer van Foodfirst.nl , werd deze soep gedemonstreerd bij Albert Heijn. Ik maakte hem thuis en vond hem lekker, hij is[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSchorseneren zijn er nog tot eind februari van Nederlandse bodem, dus we hebben nog een week. Officieel dan, want je weet maar nooit met de klimaatverandering.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 600 gr nieuwe aardappelen 1 teentje knoflook 2-3 wortels 4 lente-uitjes 250 gr chorizo 2 el olijfolie 2 tl tomatenpuree 800 gram[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl