Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Iedereen vindt het lekker, makkelijk te maken, ook voor studenten en onhandige echtgenoten. Gewoon een kwestie van assembleren. Het recept komt uit een oude[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen verschil met de gangbare courgettesoep is dat de courgettes eerst een half uurtje gesmoord worden. Ingrediënten 1 kg middelgrote courgettes, geschild 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUit het Jamie magazine 'Italie bij je thuis' komt dit recept. Het is wel veel snijwerk, maar je hebt ook voor minstens 2 dagen soep. Ingrediënten voor 8[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn no meat monday is gelukt, op de pancetta na. Wat dat betreft ben ik een spekjes-meatless- mondayer. Ingrediënten soep: 1 bosje lente-uitjes 4 à 5 takjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMinestrone met quinoa. Hier nog zonder het garnituur. Ingrediënten: 2 eetlepels olijfolie 12 verse zilveruitjes (of sjalotjes) 6 knoflookteentjes, gepeld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWinterse minestrone Ribollita Gisteren van allerlei restjes groenten die ik nog in de koelkast had, een winterse minestrone gemaakt en van wat nog over was, de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKatie en Giancarlo Caldesi van de restaurants en kookschool Caldesi in Engeland schrijven in hun kookboek Sicilië "we zagen deze balletjes kant-en-klaar bij[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekkere en lichte voorjaarsminestrone, zonder spek of Parmezaanse kaas, alleen groenten, water en olijfolie. Ingrediënten : 300 g verse doperwtjes of uit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is gewoon een eenvoudige, pure, goede en lekkere soep. Het recept komt uit een van de THE CLASSIC ITALIAN kookboeken van Marcella Hazan, de Grande Dame van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl