Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
voor 6 personen Hokkaido pompoen (de bolle oranje) van plm. 1 kilogram 3 sjalotjes of 1 ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels zonnebloemolie 10 gram (room)boter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1/2 ltr gezeefde tomaten - 100 gr sjalotjes - 1 teentje knoflook - 1 bakje à 200 gr gekookte gamba`s met schil - 1 steranijs - 1/4 ltr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 300-400 gram zoete aardappelen, in blokjes 1 sjalot, fijngehakt eventueel 1 knoflookteen, uit de pers klontje boter 500 ml slagroom 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Hokkaido pompoen (de bolle oranje) van plm. 1 kilogram 3 sjalotjes of 1 ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels zonnebloemolie 10 gram (room)boter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 ml visfumet (zie recept) 1 sjalot 300 g rijst (carnaroli of vialone, anders arborio) ½ rode paprika (fijn gehakt) citroensap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Hokkaido pompoen (de bolle oranje) van plm. 1 kilogram 3 sjalotjes of 1 ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels zonnebloemolie 10 gram (room)boter[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 6 sjalotjes, fijngesneden 85 g rode Camarguerijst 150 ml droge witte wijn 400 ml groentebouillon 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 middelgrote prei 1 sjalotje 30 gr boter 30 gr bloem 1 1/2 kippenbouillontablet 1 dl droge witte wijn 1 dl slagroom 2 eetlepels dyonmosterd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 450 g rauwe reuzengarnalen, zonder kop 4 el droge witte wijn 4 schijfjes citroen 4 zwarte peperkorrels, een beetje geplet 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr prei 1 sjalotje 1 teentje knoflook 4 el olijfolie 2 el bloem 5 dl visbouillon 2 dl droge witte wijn 1 dl koksroom zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlEen lekkere romige soep vol met champignons... heerlijk. Hij is erg simpel te maken. Lekker als lunch met een cracker of boterham of als voorgerecht. Recept[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlAspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlvoor 4 personen 2 eetlepels boter 4 eetlepels olijfolie 2 sjalotten 400 gram champignons 3 groene paprika`s 500 gram aardappelen 2 liter groentebouillon 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlMINESTRA DI BROCCOLI E SALSICCIA Ingrediënten: 1,5 liter groentebouillon 60 gr sjalot 400 g broccoli 100 gr verse worst 1 dl witte wijn paprikapoeder peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl