Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ik ben de laatste tijd dol op soep, vooral op de wat koudere dagen kan ik echt genieten van een kom warme soep om even lekker op te warmen. Vaak maak ik een[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de soep: 90 g fijngeraspte komkommer 95 g ananas, in kleine blokjes 95 g mango, in kleine blokjes 1/4 rode paprika, in kleine blokjes 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 25 g gedroogde shii-take paddestoelen 75 g fijne rijstnoedels 175 g magere lendenbiefstuk, in blokjes gesneden 500 ml[...]
Bron: allrecipes.nlLente-uitjes. Steeltjes van koriander. Knoflook. Blokjes tomaten (blik), gegrilde paprika (pot), bouillon. Yoghurt, jalapeñopepers, munt met staafmixer tot een[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlPompoensoep: de herfst in een kom! In de zomer eet je rijpe zoete aardbeien, sappige kersen en zon gestoofde tomaten. Dorst les je met een schijf verfrissende[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 500 g worteltjes geschrapt 400 ml kokosmelk 2 kippenbouillontabletten 750 ml kraanwater 300 g kipfilet 1 el olijfolie 1 tl gemalen komijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 perziken 2 limoenen (schoongeboend) 1 bakje verse munt (15 g) 200 ml witte port (fles 0.75 liter) 4 el crème fraîche (bekertje 125 ml)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bos groene asperges (500 g) 2 limoenen (schoongeboend) 1 bakje munt (15 g) 1 beker yoghurt (extra mild (150 g, biologisch)) 2 eetrijpe[...]
Bron: ah.nlPompoensoep: de herfst in een kom! In de zomer eet je rijpe zoete aardbeien, sappige kersen en zon gestoofde tomaten. Dorst les je met een schijf verfrissende[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk ben dol op de verschillende keukens van het Midden-Oosten, en de Perzische keuken is daarbij één van mijn favorieten. Waarom? Omdat je alle smaken[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlJarenlang was de trend ingewikkeld eten, zoals de moleculaire keuken. Nu schijnt het naar de andere kant door te slaan en zijn de foodtrucks populair, een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 8 rauwe garnalen (schillen en kop bewaren, staartpuntje laten zitten) 200 gr verse stevige witvis, in blokjes 100 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 komkommers 2 lente-uitjes (in stukjes) 2 takjes munt (alleen blaadjes) 2 el (Griekse) yoghurt 6 el kokosmelk 1 limoentje (geperst) 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 komkommers 2 lente-uitjes (in stukjes) 2 takjes munt (alleen blaadjes) 2 el (Griekse) yoghurt 6 el kokosmelk 1 limoentje (geperst) 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nl