Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten Porties : 8 Voor de bouillon 1 dikke vette scharrelkip 1 ui het groene deel van 1 prei 4 wortels, geschraapt de buitenste stengels van een[...]
Bron: allrecipes.nlEen koninklijke soep voor mijn gasten op Bevrijdingsdag. Deze feestelijke dag gaf aanleiding om met een royale entree het diner te beginnen. Royaal in smaak[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comSoms bevindt je lichaam zich ergens eind 2013, maar verblijft je geest midden jaren zeventig. De Britt’s en Ymke’s van vandaag noemen dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comJaren geleden zag ik op tv (NL3) een kookprogramma. Ik weet niet meer van wie of wat, maar ik weet nog wél dat de pindasoep werd gemaakt zoals die door de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVandaag eten we een ouderwets lekkere Hollandse tomatensoep, met gehaktballetjes en een handje vermicelli. Daarbij zelfgemaakte soepstengels (zie recept[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 50 gr. boter 400 gr. ossenstaart (bij iedere goede slager te koop) 2 uien 5 wortels 1 bosje selderij 1,5 l. water stukje foelie peperkorrels[...]
Bron: smulweb.nlDe nederige spliterwt komt iedere winter weer uit de kast om ons blij te maken met erwtensoep. Dit is een simpel recept zonder vlees. Je kunt er een rookworst,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl“Linzen” is het meervoud van linze. De linze (plant) is een eenjarige peulvrucht die al eeuwen verbouwd wordt, zelfs in het Oude Testament wordt de[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlErwtensoep ( ook wel Snert genoemd), is een dikke soep, gemaakt van spliterwten. Andere landen, zoals Engeland en Duitsland, kennen ook erwtensoep, maar het[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlSoms bevindt je lichaam zich ergens eind 2013, maar verblijft je geest midden jaren zeventig. De Britt’s en Ymke’s van vandaag noemen dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 1 kg kippenbouten (1 stukje foelie) 4 saffraandraadjes 3 takjes verse peterselie (zakje a 30 g) 4 worteltjes (gewassen) 50 g bloemkool (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g soepvlees 1½ liter koud water 2 tl zout 2 laurierblaadjes 2 takjes tijm 3 stukjes foelie 2 zwarte peperkorrels 200 g winterpeen 3[...]
Bron: ah.nlHet speelde al een tijdje door mijn hoofd, zelf kippensoep maken. Er lag een biologische soepkip in de vriezer dus dat was het probleem niet. We eten[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl