Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
voor 4 personen 75 gr shiitakes 75 gr oesterzwammen 75 gr grotchampignons (optioneel: 50 gr enokipaddenstoelen) Liefst verse groentebouillon 1 bosje bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlSoms ontdek je bij toeval heerlijke smaakcombinaties. Van groente houd ik altijd restjes over. Een knolselderij gebruik je vaak niet in z'n geheel en ook een[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet wordt merkbaar kouder. En niets is lekkerder met dit weer dan een heerlijk warme linzensoepje! Ik heb geen kant-en-klaar recept, maar dit ging er in de[...]
Bron: eenecomamavertelt.blogspot.nlSaoto Soep (Surinaams), Soto Ajam (Indonesisch), oftewel Multi-Culti-Kippensoep. Suriname en Indonesië liggen een behoorlijk eind uit elkaar, maar door het[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlPompoen is zo'n veelzijdige groente, de hele herfst en winter door verkrijgbaar en ook nog goedkoop, dat ik bijna altijd wel zo'n oranje bol in huis heb. Ze[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlDeze soep is warm, zoet en vurig. Een klein beetje spek geeft smaak aan een heel grote pan met soep. Zelfs met 50 gram spek kun je op drie liter soep nog echt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 30 gr boter 1 eetlepel olie 1 grote prei, schoongemaakt en in dunne plakjes gesneden 3-4 plakjes verse gember (optioneel) 1 grote[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 75 gr shiitakes 75 gr oesterzwammen 75 gr grotchampignons (optioneel: 50 gr enokipaddenstoelen) Liefst verse groentebouillon 1 bosje bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlHallo allemaal, het is weer even geleden, maar vandaag is het bakdag en ik kreeg eindelijk weer zin om tussen de bakbedrijven door een post te schrijven. Na[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 middelgrote pompoen (schoongemaakt en in stukjes), blik linzen, 2 liter warme kippen- of groentebouillon, 1 grote gesnipperde ui, 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 theel. olijfolie 1 ui, fijngesneden 1 grote stengel bleekselderij, fijngesneden 1½ cm verse gemberwortel, geschild en[...]
Bron: allrecipes.nl'De spinaziesoep met havermout is een heerlijk gezond gerecht en makkelijk te bereiden: het is een puur en natuurlijk recept, dat al de smaak van de herfst[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is van Bram Bonami, uit de beste hobbykok van Vlaanderen. Voor de soldaatjes boter ongesneden wit brood Vissoep 1 chorizoworst in plakjes en ontveld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAl weer zo'n heerlijk recept van Ottolenghi. En het aardige is: de volgende dag merkt men niet eens dat je zoveel knoflook gegegeten hebt! In het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOnlangs had ik het genoegen Soep van Buskruid te eten. Dit is Jessica's Rollende Keuken, vanuit een uiterst charmante, tot keuken verbouwde, oude bus serveert[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl