Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 76 recepten
voor 6 personen 400 gr rode linzen 1 liter groentebouillon (tablet) 2 uien 1 laurierblad zout 1/8 liter room 1 stuk zalmfilet van ± 200 gr 1 dunne prei[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr prei 1 sjalotje 1 teentje knoflook 4 el olijfolie 2 el bloem 5 dl visbouillon 2 dl droge witte wijn 1 dl koksroom zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr. broccoli ruim 1 liter water 2 blokjes groentenbouillon 1 ui, gesnipperd 3 eetl. bloem 1 tl. basilicum 1 laurierblaadje 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 5oo gram broccoli 1 liter kippenbouillon/groentebouillon 1 el bloem 1 tl gedroogde basilicum of 1 kleine el verse basilicum 1 ui 1 el olie[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 2 juli 1 ui, 3 eetlepels olijfolie, 500 gram broccoli, 1,5 groentebouillontablet, 200 ml slagroom, 1 bakje zalmsnippers (200 g) Ui pellen en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen - 450 gram verse spinazie. - 3 sjalotten, - 4 teentjes knoflook, - 200 gram gerookte zalm, - 150 gram Noorse garnalen, - 200 ml. slagroom, - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gram verse spinazie. - 3 sjalotten, - 4 teentjes knoflook, - 200 gram gerookte zalm, - 150 gram Noorse garnalen, - 200 ml. kookroom, - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - ½ bloemkool - ½ broccoli - 1 liter groente bouillon - 1 bekertje (kook)room - 2 st bleekselderij - 100 gram gerookte zalm in[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht is voor 2 personen. ingrediënten: gerookte zalm 1 knoflook pakje kruidenroomkaas 2 uien 2 courgettes olijfolie eventueel peper en zout.
Een lekkere eenvoudige en gezonde courgette soep met een vleugje mosterd. Deze soep is makkelijk te bereiden, snel klaar en heeft een heerlijke zachte smaak.[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlWat hebben we vandaag geleerd in onze kookles aan Spermalie? Hoe je peterselie moet hakken zodat hij zeker 2 dagen houdbaar èn makkelijk strooibaar blijft! Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be