Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen 800 gr. asperges * 1 tl. suiker * 50 gr. boter * 60 gr. bloem * 1,5 ltr. kippenbouillon * 100 gr. gerookte zalm in snippers * 1 eierdooier* 1[...]
Bron: smulweb.nlAch ja, wat is 'mooi'… Ik was nog blij verrast met mijn eigen foto, maar als je dit gerecht opzoekt op Google (‘karfiolleves’) dan kom je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl400 gram tomaten (gewassen en klein gesneden), 60 gram spek (in blokjes), 1 ui (gepeld en gesnipperd), 2 teentjes knoflook (gepeld en gesnipperd), 40 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 eetl olijfolie * 2 kopjes ui in blokjes gesneden * 1 doosje champignons in plakjes * 1 theel dille * 1 eetl paprikapoeder * 1 eetl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1,5 kg mosselen -100 g sjalotten -100 g wortelen -ruim 1/2 l vleesbouillon -1/4 l zurige witte wijn -zout, witte peper -60 g roomboter en 60[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 el olijfolie 2 sjalotjes (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 6 el grove mosterd 2 el Provencaalse kruiden (gedroogd) 2 el bloem[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr witte champignons (schoongemaakt en fijngesneden) 1 L kippenbouillon 250 gr kastanjechampignons (schoongemaakt en in plakjes) 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlMosselsoep: Mosselen...de een gruwt ervan en de ander vind ze overheerlijk En je kunt erzoveel mee doen.... Gekookt uit het Mosselpannetje of gebakken, Als[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlTot 2010 was soep voor mij niet zo'n ding. Maar toen mijn vader alleen kwam te staan ben ik allengs meer soep voor hem gaan maken. Nu lever ik ruim 300 bakjes[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 6 personen 1,2 liter visbouillon, 50 gr boter, 1 ui, 1 prei, 1 wortel, 1 stengel bleekselderij, 3 middelgrote aardappels, 280 ml melk, 175 ml room, 60 gr[...]
Bron: smulweb.nlTomatensoep is altijd lekker en makkelijk! Het is weer tomatensoeptijd! (Nog) niet van tomaten uit eigen tuin, maar van de supermarkt. Laat ze dan een weekje[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlUit mijn geleende boek bij de bieb een recept voor Turkse courgettepoffertjes vanavond. Gemaakt met courgettes, feta, scharreleieren, bloem, knoflook, zout,[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIn de herfstgroenten (bieten, pastinaak, etc.) proef je nu sterke, aardse smaken. Ik houd er wel van :) Gek is dat, hoe je smaakpalet verandert met de[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlJip en Janneke hadden een gat in de heg, wij hebben een minideurtje in de schutting. Als ik mijn best doe, dan pas ik er ook door, maar het is bedoeld voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 2 eetlepels boter 1 ui (fijngehakt) 1 bakje champignons (in vieren), 2 theelepels dille 1 eetlepel paprikapoeder 1 eetlepel sojasaus 2 kopjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 el olijfolie 2 sjalotjes (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 6 el grove mosterd 2 el Provencaalse kruiden (gedroogd) 2 el bloem[...]
Bron: smulweb.nl