Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 58 recepten
Een koninklijke soep voor mijn gasten op Bevrijdingsdag. Deze feestelijke dag gaf aanleiding om met een royale entree het diner te beginnen. Royaal in smaak[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 1 ui 2 teentjes knoflook 700 g champignons 75 g boter 20 g gedroogd eekhoorntjesbrood 9 dl groentebouillon Tijm 50 g bloem 1 dl room sap van 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 50 gr roomboter 50 gr bloem 1 kilo uien, (in halve ringen gesneden) 3 teentjes knoflook (ragfijn geperst) 2 liter runder-of kippenbouillon 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de Soep: 500 gram gesneden rode ui. 2 blaadjes laurier Teentje knoflook Eetlepel tomaten puree Takje tijm Glas rode wijn 2 liter kip[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie 1 ui, in blokjes gesneden 1 prei, in dunne plakjes 1/2 kleine knolselderij, in blokjes gesneden 1/2 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 liter kippenbouillon 500ml water 2 kipfilets, gekookt en in reepjes gescheurd 125 gr wilde rijst 2 takjes tijm 1 laurierblad 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de soep: - 200 g spekreepjes, liefst biologisch - 1 zak grove soepgroente - 1 teentje knoflook, fijngehakt - 1 el bloem - klontje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 4 uien, gehakt 50g boter 3 eetlepels bloem 1 theelepel gemalen zwarte peper 1 theelepel suiker 800 ml runderbouillon 300ml water[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 75 ml halfvette zure room 1 eetlepel verse bieslook, fijngesneden 1 eetlepel citroensap zout en peper naar smaak 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 zoete aardappels 1 grote ui, dungesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetl olijfolie 1 klontje boter 4 aardappels,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 50 gr boter 750 gr uien,Ui in dunne ringen gesneden 2 tenen knoflook 45 gr bloem 2 liter runder-of kippenbouillon 250 ml droge witte of rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr kabeljauwfilet 200 gr verse tonijn( of een andere vaste vis naar keuze) grote garnalen(als versiering) 1 ui 1 teentje look 2[...]
Bron: smulweb.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlOw, ow... Als ik niet weet wat ik moet maken voor het avondeten, of als ik weet dat het een drukke week word (zodat ik lekker veel overhoud voor de dag erna of[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlVandaag eten we een ouderwets lekkere Hollandse tomatensoep, met gehaktballetjes en een handje vermicelli. Daarbij zelfgemaakte soepstengels (zie recept[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com