Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
voor 6 personen 1/2 ltr gezeefde tomaten - 100 gr sjalotjes - 1 teentje knoflook - 1 bakje à 200 gr gekookte gamba`s met schil - 1 steranijs - 1/4 ltr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 sjalotten (gesnipperd) 2 eetlepels boter 1 pakje slagroom (200 ml) 100 ml witte wijn 400 ml visbouillon (van tablet) 300 g tuinerwten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 eetlepel kerriepoeder 150 g witte rijst 125 ml witte wijn 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g) 1[...]
Bron: ah.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is de vissoep zoals ik deze het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is vissoep zoals ik zelf het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere stukjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMosselsoep: Mosselen...de een gruwt ervan en de ander vind ze overheerlijk En je kunt erzoveel mee doen.... Gekookt uit het Mosselpannetje of gebakken, Als[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen -1,5 kg mosselen -100 g sjalotten -100 g wortelen -ruim 1/2 l vleesbouillon -1/4 l zurige witte wijn -zout, witte peper -60 g roomboter en 60[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 el. olijfolie * 2 sjalotten, fijngesneden * 3 venkelknollen, in stukjes * 2 steranijs * 1 dl. droge witte wijn * 1 ltr. vis- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1,5 kg mosselen -100 g sjalotten -100 g wortelen -ruim 1/2 l vleesbouillon -1/4 l zurige witte wijn -zout, witte peper -60 g roomboter en 60[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 el. olijfolie * 2 sjalotten, fijngesneden * 3 venkelknollen, in stukjes * 2 steranijs * 1 dl. droge witte wijn * 1 ltr. vis- of[...]
Bron: smulweb.nl