Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
voor 6 personen 1,5 l bouillon (groente of kip, eventueel van bouillontbletten) 1 grote of 2 kleine aardappelen 100 ml slagroom 250-300 gram knolselderij 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 680g prei, gewassen en gesneden 1 grote ui, fijngehakt 1 middelgrote aardappel, in kleine blokjes 1 grote wortel, in kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30g boter 2 grote preien (alleen het witte en lichtgroene deel), gehakt 1 grote ui, gehakt 1 grote aardappel, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 1 klein worteltje, in dobbelsteentjes gesneden 2 teentjes knoflook, in[...]
Bron: allrecipes.nlVandaag eten we een ouderwets lekkere Hollandse tomatensoep, met gehaktballetjes en een handje vermicelli. Daarbij zelfgemaakte soepstengels (zie recept[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen voor kaas gehaktballetjes 500 g gemengd gehakt oude Goudse kaas Parmezaanse kaas droge basilicum droge peterselie droge marjoraan droge tijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *35 gr boter *35 gr bloem *1 kleine kipfilet *1 liter + 250 ml *kippenbouillon *75 gr diepvries doperwten *100 gr worteltjes *100 ml slagroom[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen voor kaas gehaktballetjes 500 g gemengd gehakt oude Goudse kaas Parmezaanse kaas droge basilicum droge peterselie droge marjoraan droge tijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *35 gr boter *35 gr bloem *1 kleine kipfilet *1 liter + 250 ml *kippenbouillon *75 gr diepvries doperwten *100 gr worteltjes *100 ml slagroom[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gram roomboter 1 kleine rode ui 1 tl kerrie poeder 50 gram gezeefde bloem 1 liter mosselvocht ( dit bij zelf verse mosselen koken en anders[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gram roomboter 1 kleine rode ui 1 tl kerrie poeder 50 gram gezeefde bloem 1 liter mosselvocht ( dit bij zelf verse mosselen koken en anders[...]
Bron: smulweb.nl