Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 202 recepten
voor 4 personen 1 1/2 l Bouillon, zelf gemaakt of bouillonblokje 2 Stengels citroengras 4 Eieren (NIET ECHT NODIG) 6 Rode pepers (niet echt nodig) 1 Rode ui,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kilo kip (bouten, borrelhapjes, o.i.d.), 1 pond zoutvlees, 2-4 verse rode pepers, 3-4 stengels sereh (citroengraswortel), 4 grote tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de soep: - 4 runder/kalfsschenkel - 3 stukjes gember van ca. 5 cm, geschild en gekneusd - 2 uien, gepeld - 3 teentjes knoflook -[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 250 gram courgettes; 250 gram aardappelen` 250 gram wortelen; 250 gram flespompoen; 250 gram knolletjes; 200 gram prei; 6 fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 14 personen 2 kg grote uien 2 grote uien 1 bol knoflook 3 kipfilet Zout peper 3 kip bouillonblokjes 3 rundvlees bouillonblokjes Peterselie 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kg peen 2 oranje paprika`s 2 sinaasappels 4 teentjes knoflook 5 kippenbouillonblokjes 2 takjes rozemarijn 1 Spaanse peper 1 stukje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram mager soepvlees (rund) 250 gram rundergehakt 1 kleine mergpijp 400 gram soepgroenten (worteltjes, prei, bloemkool, bladselderij) 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,5 l bouillon (groente of kip, eventueel van bouillontbletten) 1 grote of 2 kleine aardappelen 100 ml slagroom 250-300 gram knolselderij 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300g kipfilet, 1 ui, (1/2 spaanse peper), 1 rode paprika, 1 courgette, 30g boter, 1 zakje kruidenmix voor chili con carne, 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 blikken bruine bonen 3-3,5 liter water 0,5 liter runderfond ca. 6 bouillonblokjes (rund) of naar smaak meer of minder ca. 750 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Klont roomboter (of scheut olijfolie) Een gesnipperde ui Twee tenen geperste knoflook Een redelijke hoeveelheid gedroogde of verse koriander[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nl