Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 69 recepten
voor 3 personen 6 gamba`s of 9 cocktailgarnalen ½ liter rundvleesbouillon (van tablet of zelfgemaakt) 3 eetlepels sherry dry 1 theelepel lichte[...]
Bron: smulweb.nlStrikt genomen is het geen nieuw recept dat ik dit keer getest heb. Deze broccolisoep heb ik vroeger vaak klaargemaakt, maar op gegeven moment raakte het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlMijn schoonmoeder komt regelmatig bij ons eten. Hoewel zij echt iemand van de Hollandse kost is, vindt ze het leuk om bij ons nieuwe smaakjes te proberen.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlBroccoli + garnalen= lekker! Misschien ligt de combinatie van broccoli met garnalen niet zo voor de hand. Toch smaken ze goed samen in deze soep. De kruidige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlPittige tomatensoep Deze tomatensoep is ’s zomers de moeite waard om te maken. Lekker met mooie, rijpe tomaten. Misschien wel uit eigen tuin? Als je twee[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVoor het slapengaan, sla ik altijd nog een kookboek of -tijdschrift open. Ik weet het, ik heb rare gewoonten... Een normale vrouw leest "50 tinten grijs", ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen lekkere eenvoudige en gezonde courgette soep met een vleugje mosterd. Deze soep is makkelijk te bereiden, snel klaar en heeft een heerlijke zachte smaak.[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlOp verzoek heb ik vandaag een maaltijdsoep op tafel gezet. Manlief kijk regelmatig met mij mee in de vele kookboeken en tijdschriften die in huis zijn. Het[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 6 personen 1/2 ltr gezeefde tomaten - 100 gr sjalotjes - 1 teentje knoflook - 1 bakje à 200 gr gekookte gamba`s met schil - 1 steranijs - 1/4 ltr[...]
Bron: smulweb.nl1 pompoen, geschild, van pitjes ontdaan en in blokjes 4 sjalotje, gepeld en in vieren 1/2 theelepel gemalen koriander 500 ml kippenbouillon peper en zout[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 8 personen *300 Gram gemengde paddestoelen *Citroenolijfolie *700 gram vis naar keuze *400 gram gepelde garnaaltjes *250 ml witte wijn naar keuze[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 2 juli 1 ui, 3 eetlepels olijfolie, 500 gram broccoli, 1,5 groentebouillontablet, 200 ml slagroom, 1 bakje zalmsnippers (200 g) Ui pellen en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 3 personen 3 lente-uitjes 500 ml groentebouillon (van een blokje) 300 g gekookte asperges (vers of uit pot) 1 blikje krab (± 120 g) 100 g noedels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? el. venkelzaadjes, schil van sinaasappel, fijngeraspt, 2 el. olijfolie, zout, versgemalen peper, 200 gram kleine rauwe gamba′s, 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlZoals ik gisteren al in een blogbericht schreef kwam mijn echtgenoot thuis met gerookte palingfilets. Ik hield nog over toen ik de lekkere boterham gerookte[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlAvocado, yoghurt, kippenbouillon, citroensap, peper & zout. Garnaaltjes met beetje knoflook kort bakken en als topping op de soep.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlVolgens het Voedingscentrum is dit een duurzaam soepje. Nu - in maart - want dan is prei een seizoensprodukt. Daarnaast bevat dit recept forel. Voor duurzaam[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAspergesoep Wat heb je nodig: 500 gram asperges geschild en in kleinere stukjes gesneden van ongeveer een cm, de kopjes ierz groter, zodat je wel hele kopjes[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlNoem het broccoli nieuwe stijl. Een crea-uitspatting met broccolisteel. Of stom toeval dat mijn mandoline in beeld lag toen ik broccoli wilde gaan snijden. Hoe[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nl