Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 4 personen 300 gr kabeljauwfilet 200 gr verse tonijn( of een andere vaste vis naar keuze) grote garnalen(als versiering) 1 ui 1 teentje look 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 fijne chorizoworst (ongeveer 250 gram, in dobbelsteentjes) - 2 rode uien in ringen - 350 gram passata of tomato frito (Heinz) - 1 blik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr prei 1 sjalotje 1 teentje knoflook 4 el olijfolie 2 el bloem 5 dl visbouillon 2 dl droge witte wijn 1 dl koksroom zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 el extra vergine olijfolie 1 stengel prei, in schijfjes gesneden 1 venkelknol, grofgesneden 300 ml droge witte wijn 900 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 900 gr tot 1,3 kg gemengde zeevruchten (kokkels, mosselen, garnalen, octopus, witte vis) 80 ml olijfolie 4 teentjes knoflook, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 50 gram roomboter 1 kleine rode ui 1 tl kerrie poeder 50 gram gezeefde bloem 1 liter mosselvocht ( dit bij zelf verse mosselen koken en anders[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gram roomboter 1 kleine rode ui 1 tl kerrie poeder 50 gram gezeefde bloem 1 liter mosselvocht ( dit bij zelf verse mosselen koken en anders[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 ml visfumet (zie recept) 1 sjalot 300 g rijst (carnaroli of vialone, anders arborio) ½ rode paprika (fijn gehakt) citroensap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 wit van prei 2 uien 1 rode paprika 1 groene paprika 1 venkelknol 1 stengel bleekselderij olijfolie 700 ml witte wijn 200 ml Nouilly Prat 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 venkel 2 stengels bleekselderij 2 teentjes knoflook 1 dl droge witte wijn 1 pot visfond (380 ml) zout en peper 2-3 eetlepels Japanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 eetlepel kerriepoeder 150 g witte rijst 125 ml witte wijn 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 750 ml visbouillon (van tablet of poeder) 1 teentje knoflook 1 eetlepel olijfolie 150 ml droge witte wijn 125 ml slagroom 200 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen -2 kg mosselen -4 tenen knoflook (uit de pers) -2 uien (fijngesnipperd) -2 liter blikken gepelde tomaten in blokjes -2 groene paprika′s[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1,5 kg mosselen -100 g sjalotten -100 g wortelen -ruim 1/2 l vleesbouillon -1/4 l zurige witte wijn -zout, witte peper -60 g roomboter en 60[...]
Bron: smulweb.nl