Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 87 recepten
voor 4 personen -1 liter (verse) bouillon van groente, vlees en/of kip. -25 tenen knoflook, gesneden in schijfjes. -Paar stengeltjes fijngehakte verse[...]
Bron: smulweb.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 4 personen *250 gr kip *1 eelt boter *1 rode ui, gesnipperd *1 theel kerrie *2 kippen bouillonblokjes *150 gr fijne soepgroenten *1 liter water[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el. gedroogde echinaceawortel. 2 dl. vers gekookt water. 5 el gojibessen, vers of gedroogd. 2 liter kippebouillon(zelf gemaakt of van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 300-400 gram zoete aardappelen, in blokjes 1 sjalot, fijngehakt eventueel 1 knoflookteen, uit de pers klontje boter 500 ml slagroom 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 20 personen * Kippenbouillon (maggi) * 4 kippenbouten of kipkarbonades * vermicelli middel (eventueel wat figuurvermicelli erbij) * pakje maggi mixsoep[...]
Bron: smulweb.nlBloemkoolsoep Af en toe schrijf ik voor de site Kitchen and More een recept. Onlangs maakte ik deze heerlijke bloemkoolsoep. Een eenvoudige soep, maar zeer[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlPrei. Ik vind het heerlijk, echt een groente die ik wel elke week zou kunnen eten. Mijn geliefde echtgenoot gruwelt echter alleen al bij het woord al (oké, bij[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlDe letterlijke vertaling van 'yayla' is bergplateau. Zo'n mooie groene vlakte waar koeien en schapen grazen zie ik dan voor me. In Turkije staat een 'yayla'[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nl*Ingrediënten (4 personen) 1 kg superrijpe tomaten 1 liter kippenbouillon 1 wortel (geschild en grof geraspt) 1 ui (fijn gehakt) 2 eidooiers 1 teentje knoflook[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlMet paksoi kan je heerlijk lichte soepen maken. Deze groente gaart zo snel dat het het beste werkt om eerst een bouillon te maken. Als je bijna aan serveren[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl