Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 146 recepten
voor 4 personen 1 kg Rode Paprika, 500 gram Uien, Bouillonblokjes, 1/2 kuipje Boursin[of een huismerk], Peper en Bieslook Voorbereiding Snij de Paprika en de[...]
Bron: smulweb.nlIn Haarlem hadden we een heerlijke thaise kippensoep met zoete aardappel gegeten en ik had dit bedacht een beetje na te maken. Toen er ook nog een pompoen in[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr prei, fijngesneden 200 gr bleekselderij, gehakt 100 gr ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden wat olie 500 gr[...]
Bron: allrecipes.nl2 uien, 2 el olie, 250 gram gehakt, blik tomaten (gepureerd), 2 vleesbouillontabletten, 1 pot witte bonen in tomatensaus (850 gram), 200 gram diepvries[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVerse tomaten 1kg Pakje gepureerde tomaten 500ml 4 vleesbouillonblokjes Zout en peper Italiaanse kruiden 2 uien 3 eetlepels olijfolie 250gr ongekruid gehakt 1[...]
Bron: smulweb.nlIt's the inside that counts ! Ik vind het maar een lelijk ding, maar oh, wat is 'ie lekker en ideaal voor soep, pureetjes of bijvoorbeeld in een stamppot. Ik[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 2 uien, gesneden 500 gr lamsvlees, in blokjes zout en peper naar smaak 1 blik/zak minestronesoep 1 pakket dumplings (optioneel)[...]
Bron: allrecipes.nlRomige champignonsoep Champignonsoep maken is lekker en leuk. Gebruik wel altijd lekker verse champignons en dan bedoel ik niet van die witte smakeloze[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlVoorgerecht: Franse uiensoep Vanwege de leuke reacties op facebook, (bedankt!) plaats ik vandaag nog een soep recept. Al heel lang ben ik op zoek naar een[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlAls je fan bent van goulash dan is deze soep ook zeer zeker een aanrader! Heerlijk nu het buiten nog wat koud en guur is, en er de hele middag een soep staat[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comDe wereld op zijn kop. Normaal schrijf ik eerst een review van een kookboek om er daarna (vaak veel te lang daarna, wegens drukke werk-, kook-, blog- of[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat hebben we vandaag geleerd in onze kookles aan Spermalie? Hoe je peterselie moet hakken zodat hij zeker 2 dagen houdbaar èn makkelijk strooibaar blijft! Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be