Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Tot nu mijn lekkerste kippensoep Ik had steeds moeite om een kippensoep met smaak te bereiden, deze keer is het aardig gelukt. Ik heb hem[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers. : 25 g pijnboompitten bosje kervel van 80 gram 1 ui 1 eetlepel boter 3/4 liter groentenbouillon (instant) 200 g room 4 radijsjes 200[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen heerlijk nagerecht voor op een zomerse dag, of gewoon in de tuin of balkon met een glas roze Prosecco of Cava. Ingrediënten: 1 grote rijpe meloen:[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet was echt heel lekker, moet je echt ook eens maken. Ik dacht eerst dat het aan mij lag, want behalve het ontbijt had ik de hele dag niets gegeten. Maar mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet komt vrijwel nooit voor dat ik mosselen overhoud. Maar als ik ze overhoud, maak ik er de volgende dag altijd deze heerlijke en mooie soep van. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept is eigenlijk is eigenlijk te eenvoudig om op te schrijven. Maar het is echt lekker en de volgende dag nog lekkerder. Anders aan deze soep is in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet leukst is favoriete recepten te krijgen van mensen die je culinair hoog acht, maar die je zelf nooit gemaakt zou hebben. Dit is weer een recept van Simon,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZoals zo vaak, had ik weer restjes over van de Indonesische maaltijd van de afgelopen dag. Daar maak je dus nasi van. Als v ooraf deze Indonesische[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl. Ingrediënten: 200 gr Hollandse garnalen 500 gr witte asperges 750 ml (zelf getrokken) kippenbouillon 15 gr boter nootmuskaat 125 ml slagroom 1 sjalot,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is nu de derde keer dat ik hem in drie jaar gemaakt heb en ik blijf hem lekker vinden . Ingrediënten: 1 kilo prei in smalle ringen 1 ui, gesnipperd 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHemelse Modder is een kookboek dat werd uitgegeven ter viering van het 30-jarige bestaan van het gelijknamige Amsterdamse restaurant. Janneke Vreugdenhil die[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Een soepideaal dat nooit heeft bestaan. Langzamerhand kom ik tot het besef dat dé authentieke tomatensoep niet meer te achterhalen is. Erger nog, in mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is afkomstig uit Buitenleven (het magazine van ANWB), en werd aanbevolen in een reportage over het culinair erfgoed van Nederland, met uit elke[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2 eetlepels boter 1 ui, fijngehakt 2 grote pastinaken, geschild en in blokjes van 1 cm 1 teentje knoflook, fijngehakt 750ml kokend water 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMINESTRA DI BROCCOLI E SALSICCIA Ingrediënten: 1,5 liter groentebouillon 60 gr sjalot 400 g broccoli 100 gr verse worst 1 dl witte wijn paprikapoeder peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIedereen vindt het lekker, makkelijk te maken, ook voor studenten en onhandige echtgenoten. Gewoon een kwestie van assembleren. Het recept komt uit een oude[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 500 gram witlof garnalen of rivierkreeftjes 1 sjalotje, gesnipperd 1 prei, in ringen vadouvan 1 liter kippenbouillon boter 1 eigeel room bieslook[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEenvoudige broccolisoep, maar weer even iets anders. Ingrediënten: 500 gr broccoli 1 blik cocosmelk 2 à 4 el groene of gele Thaise currypasta, hangt van de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl