Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Als je risotto kan garen in bouillon, kan dat dan ook met een verdunde tomatensaus? Nou, dat kan dus. Sterker nog, dat is heel erg lekker! Risotto met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTomaten....onmisbaar in mijn keuken. Het succes van de tomatensoep uit de oven was al vermeld op mijn blog, maar nu doen we er nog een schepje bovenop. De[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDit is zo'n ontzettend lekker soepje, echt heerlijk anders maar toch vertrouwd! Een super aanrader dit soepje van Gordon Ramsay en beetje mij ;-) Bij ons thuis[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlSaoto Soep (Surinaams), Soto Ajam (Indonesisch), oftewel Multi-Culti-Kippensoep. Suriname en Indonesië liggen een behoorlijk eind uit elkaar, maar door het[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDeze komt zonder grappen knap veel in de buurt van de ekte ekte van de Chinees. Voor minimaal 3 koppen: liter water kippenbouillonblokje +- 500g blik/pak[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten (voor 4 personen) Voor de soep 1 eetlepel vloeibare boter (light) 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, gesnipperd 100 gram kipfilet (in hele[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comIngrediënten 1 brood (pave campagnard) 100 ml olijfolie extra vierge 3 tenen knoflook (geperst) ½ tl gemalen komijn (djinten) 8 trostomaten 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels lichte sojasaus 1 eetlepel droge sherry 1 eetlepel sesamolie 1 theelepel suiker 200 g varkensvleesreepjes (ongekruid) 1¼[...]
Bron: ah.nlGenoten we vorige week zondag al van de eerste prachtige lentedag buiten, is het een week later weer voor uiensoep! :-)). Het kan verkeren in ons[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlSoms heb je comfortfood nodig... en bij mij is dat vaak iets warms en hartigs... Ik had trek in soep... Ik maakte deze romige paprikasoep hetzelfde als de[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlOp mijn aanrecht lagen 3 rode paprika's me toe te lachen, en ik besloot dat ik daar wel eens soep van kon maken. Op internet vond ik een recept dat er lekker[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSchorseneren zijn er nog tot eind februari van Nederlandse bodem, dus we hebben nog een week. Officieel dan, want je weet maar nooit met de klimaatverandering.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl